Cordial Magec Taurito

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Koe pienen Tauriton lomakohteen rauhallisuus! Siellä laakson rinteessä upeissa merimaisemissa sijaitsee mukava huoneistohotelli Cordial Magec Taurito. Huoneistoista tulee täydellinen toinen koti loman ajaksi, ja hotellissa on sekä kuntosali treenaamista varten että allasalue rentoutumista varten.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallisuus ja hotellin tilojen sekä huoneiston viihtyisyys oli iso plussa. Huoneistomme terassi...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 53 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,3 km
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tervetuloa hiljaiseen pikku Tauritoon ja upouuteen, raikkaseen huoneistohotelliin Cordial Magec Tauritoon! Siellä on allasalue altaalla ja erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu panttia vastaan.Hotellilta voit kävellä alas luonnolliselle hiekkarannalle, jolla on vuokrattavia aurinkotuoleja ja -varjoja. Siellä on myös mahdollisuus harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja. Ranta on kuuluisa lähtöpaikka sekä snorklaukselle että sukellukselle. Vesi on täällä yleensä tyyntä, mutta myös täällä on oltava varuillaan virtausten ja aaltojen varalta.

Taurito sopii niille, jotka haluavat rentoa lomaa. Täällä on muutamia rantaravintoloita, ja aivan rannan yläpuolella on vesipuisto. Vesipuistossa on liukumäkiä koko perheelle. Siellä on myös aurinkotuoleja niille, jotka haluavat nauttia auringossa.

Jos haluat suuremman valikoiman ravintoloita ja ostoksia, Puerto Rico on oikea paikka. Aivan Cordial Magec Taurito -hotellin alapuolella on bussipysäkki, jolta on yhteydet muun muassa Puerto Ricoon. Kuljetus Cordial Magec Taurito hotellille kestää noin 1h 10 minuuttia - 2h 30 minuuttia liikenteestä ja ajoreitistä riippuen.

Ateriat

Ei aterioita.

Lisämaksusta: \

  • Aamiaispöytä
  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen tarjoillaan klo 08.00-10.30 ja illallinen klo 18.00-21.00.

Puolihoidon hintaan sisältyy uuden vuoden illallinen.

Hotellit Puerto de Mogán

Cordial Mogan Playa

Cordial Mogan Playa on hotelli, joka on rakennettu kanarialaisen kylän tyyliin. Hotellialueella on mm. suihkulähteitä, vesiputous ja kirkko. Tunnelmaa korostavat koristeelliset parvekkeet ja eksoottiset kasvit, kuten kaktukset ja papaya-puut. Rannalle ja pittoreskiin satamaan on lyhyt kävelymatka.

Radisson Blu Resort & Spa

Radisson Blu Resort & Spa on tasokas hotelli Gran Canarian charmikkaassa Puerto de Mogánissa. Hotellissa on kaikki mitä voit toivoa – suuri allasalue erillisellä lastenaltaalla, kaksi ravintolaa ja ihana spa. Puerto de Mogánin kaunis satama on kävelymatkan päässä.

Cordial Muelle Viejo

Tervetuloa suosittuun huoneistohotelli Cordial Muelle Viejoon, joka sijaitsee viihtyisässä Puerto de Mogánin kalastajakylässä. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Local -valikoimaamme, johon olemme valinneet hotelleja korkealla asiakastyytyväisyydellä, hyvillä palveluilla ja erinomaisella sijainnilla. Hotellissa majoitut moderneissa huoneistoissa, jotka sijaitsevat lähellä merta ja rantakatua ravintoloineen, kahviloineen ja kauppoineen.

Cordial Mogán Valle

Cordial Mogan Valle on moderni, hyvin suunniteltu hotelli, joka sopii erityisen hyvin pienten lasten perheelle tai jos haluat ottaa rennosti Kanarian auringon alla. Rauhallinen sijainti kävelymatkan päässä hiekkarannalta sekä kaunis allasalue, jossa on kolme allasta. Hotellilla järjestetään iltaohjelmaa, ja aamuvirkut voivat herätä lintujen lauluun.

Cordial Mogan Solaz

Cordial Mogan Solazissa on modernit ja hyvinvarustellut huoneistot. Aamiaisbuffet sisältyy hintaan. Hotellli sijaitsee Cordial Mogan Playan vieressä, ja toivottaa tervetulleeksi käyttämään naapurihotellin altaita ja palveluita.