Cordial Magec Taurito

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Koe pienen Tauriton lomakohteen rauhallisuus! Siellä laakson rinteessä on hiljattain rakennettu huoneistohotelli Cordial Magec Taurito. Vasta rakennetuista asunnoista tulee täydellinen toinen koti loman ajaksi, ja hotellissa on sekä kuntosali treenaamista varten että allasalue rentoutumista varten.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista


Tietoa

Uimarannalle: 1,3 km
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tervetuloa hiljaiseen pikku Tauritoon ja upouuteen, raikkaseen huoneistohotelliin Cordial Magec Tauritoon! Siellä on allasalue altaalla ja erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu panttia vastaan.

Hotellilta voit kävellä alas luonnolliselle hiekkarannalle, jolla on vuokrattavia aurinkotuoleja ja -varjoja. Siellä on myös mahdollisuus harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja. Ranta on kuuluisa lähtöpaikka sekä snorklaukselle että sukellukselle. Vesi on täällä yleensä tyyntä, mutta myös täällä on oltava varuillaan virtausten ja aaltojen varalta.

Taurito sopii niille, jotka haluavat rentoa lomaa. Täällä on muutamia rantaravintoloita, ja aivan rannan yläpuolella on Gran Canarian suurin vesipuisto (maksullinen). Vesipuistossa on liukumäkiä koko perheelle. Siellä on myös aurinkotuoleja niille, jotka haluavat nauttia auringossa.

Jos haluat suuremman valikoiman ravintoloita ja ostoksia, Puerto Rico on oikea paikka. Aivan Cordial Magec Taurito -hotellin alapuolella on bussipysäkki, jolta on yhteydet muun muassa Puerto Ricoon.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen ja puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

  • Kuljetus Cordial Magec Taurito hotellille kestää noin 1h 10 minuuttia - 2h 30 minuuttia liikenteestä ja ajoreitistä riippuen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Hotellit Puerto de Mogán

Cordial Mogan Playa

Tyylikäs hotelli, joka on rakennettu kanarialaiseen kylän tyyliin. Hotellialueella on mm. suihkulähteitä, vesiputous ja kirkko. Tunnelmaa korostavat koristeelliset parvekkeet ja eksoottiset kasvit, kuten kaktukset ja papaya-puut. Rannalle ja pittoreskiin satamaan on lyhyt kävelymatka.

Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan

Radisson Blu Resort & Spa on uusi korkeatasoinen hotelli Gran Canarian charmikkaassa Puerto de Mogánissa. Hotellissa on kaikki mitä voit toivoa – suuri allasalue erillisellä lastenaltaalla, kaksi ravintolaa ja ihana spa. Puerto de Mogánin kaunis satama on kävelymatkan päässä.

Cordial Muelle Viejo

Tervetuloa suosittuun huoneistohotelli Cordial Muelle Viejoon, joka sijaitsee viihtyisässä Puerto de Mogánin kalastajakylässä. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Local -valikoimaamme, johon ollemme valinneet hotelleja korkealla asiakastyytyväisyydellä, hyvillä palveluilla ja erinomaisella sijainnilla. Hotellissa majoitut moderneissa huoneistoissa, jotka sijaitsevat lähellä merta ja rantakatua ravintoloineen, kahviloineen ja kauppoineen.

Cordial Mogan Valle

Cordial Mogan Valle on moderni, hyvin suunniteltu hotelli, joka sopii erityisen hyvin pienten lasten perheelle tai jos haluat ottaa rennosti Kanarian auringon alla. Rauhallinen sijainti kävelymatkan päässä hiekkarannalta sekä hotellin kaunis allasalue lisää lomatunnelmaa. Hotellilla järjestetään iltaohjelmaa, ja aamuvirkut voivat herätä lintujen lauluun.

Cordial Mogan Solaz

Cordial Mogan Solazissa on modernit ja hyvinvarustellut huoneistot. Aamiaisbuffet sisältyy hintaan. Hotellli sijaitsee Cordial Mogan Playan vieressä, ja toivottaa tervetulleeksi käyttämään naapurihotellin altaita ja palveluita.