Kokemuksia Waldorf Astoria Ras Al Khaimah -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,7 10:stä Perustuu 3 arvioon
Kokonaisuus
 
9,7 / 10
Puhtaus
 
9,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,0 / 10
Huone/huoneisto
 
10,0 / 10
Palvelu
 
10,0 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Puhdas meri
-
Jatkuva roskankeruupartio rannalle

Vahvistettu asiakas: 2020-01-15


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Waldorf Astoria Ras Al Khaimah -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Sijainti
  • 5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

92% matkustajista suositttelee

5246 arvostelua
Erinomainen
 
4253
Erittäin hyvä
 
677
Hyvä
 
181
Ei kovin hyvä
 
72
Huono
 
63

Viimeisimmät 5 arviota

29.2.2020

Kirjoittanut VesaS101 Espoo, Suomi

Tähtiensä arvoinen

Vietimme kaksi yötä Walford Astoriassa ja onhan se upea hotelli. Kuin kuninkaanlinna. Sisustus viimeisen päälle mietitty. Huoneet isoja ja ilahduttava yksityiskohta oli erillinen pukeutumishuone, jossa oli hyvä säilyttää matkalaukkuja. Palvelu loistavaa. Aivan mahtava aamiainen, samoin ruuat hotellin useissa ravintoloissa. Tänne tullaan viihtymään, joten kovin paljoa ulkopuolisia virikkeitä ei tarvitakaan. Eikä täältä välttämättä halua lähteä mihinkään, sillä paikka kaukana kaikesta. Aktiviteetteja löytyy viereisestä golfkentästä sitä haluaville. Valkeahiekkainen ranta ja uima-allasalue myös hienoja.

 
22.2.2019

Kirjoittanut JoneW007 Suomi

Luksusta

Upea hotelli! Kaikki ihan viimeisen päälle ja paljon ylellisiä yksityiskohtia. Mm. pianisti soitti iltaisin flyygeliä aulan suihkulähteen luona. Hotellin aamiaisbuffa oli huikea niin valikoimansa kuin makujenkin puolesta. Muutoin söimme muualla, sillä hotellin ravintoloiden hinnat on aika kovat. Hotellin kuntosalille pääsee milloin vaan ja siellä voi vaikka juosta juoksumatolla suihkulähdettä ja merenrantaa katsellen. Treenaajia varten on pyyhkeet, vesipullot, omenoita tarjolla ja PT:kin paikalla päiväsaikaan. Valkoinen sileä hiekkaranta ja uima-altaat oli myös todella siistissä kunnossa. Allaspojat tarjoilee mehua ja limujäitä altaalla olijoille ilmaiseksi. Isot rantapyyhkeet ja kylmää vettä on myls tarjolla kaikille. Allasbaarista saa ostettua myös alkoholia, joskin hinnat on suht kovat. Huoneet on isot ja hyvin varustellut ja isolta parvekkeelta on upea katsella maisemia. Siivoojat ilahdutti pienillä yllätyksillä tuoden mm. ruusuja ja taateleita huoneeseen ja taittelemalla pyyhkeistä hauskoja eläimiä. Hotellin lähellä on pienehkö ostoskeskus, josta löytyy ruokakauppa, viinakauppa, ravintoloita ja vaateliikkeitä. Muutoin alueella on lähinnä muita hotelleita ja golfkenttiä.

 
28.10.2018

Kirjoittanut Lea A Oulu, Suomi

Upea elämys!

Vietimme hotellissa neljä yötä ja meitä kohdeltiin kuin kuninkaallisia. Palvelu oli uskomatonta alusta loppuun asti. Hotelli on käsittämättömän upea, allasalue hieno ja valkohiekkainen ranta puhdas ja kaunis. Kaikki oli aamupalaa myöten ihan täydellistä. Meillä oli luksushuone neljälle hengelle. Iltaisin oli oma palvelu huoneessa, jolloin sängyt avattiin ja valot himmennettiin. Altaalla sai vettä ja pikkujuomia maksutta. Upea kokemus, tulemme takaisin!

 
23.2.2018

Kirjoittanut sonjasn Helsinki, Suomi

Helppo kohde...

.. rentoutumiseen. Taksimatka Dubain lentokentältä huipentuu ajaessa hotellin sisäänkäynnille. Matkalla epämääräiset näkymät jännitti hieman- turhaan. Hotelli hieno. Huoneemme juniorsviitti ylitti odotukset.Tilaa ja tasoa oli riittämiin. Bonuksena pukeutumishuone :) Ravintolat ja palvelu erinomaista. Altaat aikuisille ja lapsiperheille erikseen. Hotellin oma ranta rauhallinen. Aurinkotuoleja aina vapaana. Kävelymatka paikalliseen kauppakeskukseen.

 
9.4.2014

Kirjoittanut Samalsaleh Dubai

Hyvä viikonlopun pikareissulle

Vietimme Waldorfissa pari päivää 3 lapsemme kanssa. Kiinteistö on valtava, ja huoneita on paljon. Muistutti minua Emirates Palacesta Abu Dhabissa. Paikka on todella eläväinen. Huoneet ovat tilavia ja mukavia. Hotellissa tuntui kuitenkin olevan liian vähän henkilökuntaa, jonka ansiosta palvelu oli kaikkialla hidasta. Kaikkialla, vastaanottotiskiltä allasalueelle ja ravintolaan. Silloin kun saimme jonkun huomion, meille oltiin aina todella ystävällisiä ja auttavaisia, mutta henkilökuntaa oli yksinkertaisesti liian vähän. Johdon pitäisi ehdottomasti katsastaa tilanne. Söimme päivällistä sekä pihvituvassa, Lexington Grillissä että japanilaisessa ravintolassa, Umissa. Molemmat olivat uskomattomia. Ruoka oli loistavaa. Suosittelen molempia vilpittömästi. Kaikenkaikkiaan, parin päivän rentoutuminen teki hyvää. Muista kuitenkin, että kohde on todella suuri ja ihmisiä on paljon.