Club-huone

Club-huoneita, jotka sijaitsevat erillisessä rakennuksessa hieman rauhallisemmalla paikalla hotellialueella. Huoneet sijaitsevat hieman kauempana perheaktiviteeteista. Kaksi vuodetta tai parivuode ja lisävuode vuodesohvasta. Neljännen henkilön tulee olla lapsi ja jakaa normaali vuode. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Nespresso-keitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi (nopeampi yhteys lisämaksusta). Kylpytakit, tossut ja hiustenkuivain. Kylpyamme suihkulla ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

  • Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.
  • Club-huoneissa (hotellin nimitys on Bay Club) on erillinen sisäänkirjautuminen sekä pääsy allasalueelle, jossa infinity-allas.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Deluxe-huone

Hienoja ja tilavia deluxe-huoneita, joissa kaksi pienempää parivuodetta tai yksi isompi parivuode. Niissä huoneissa, joissa on yksi isompi parivuode, on mahdollisuus kahdelle lisävuoteelle vuodesohvasta tai normaali vuode kolmannelle henkilölle. Neljäs henkilö (lapsi) jakaa normaalin vuoteen. Nespresso-keitin, sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että huoneet sijaitsevat erillisessä rakennuksessa lähellä perheallasta ja leikkipaikkaa.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Moderneja ja tilavia kahden hengen huoneita päärakennuksessa. Suuri parivuode ja suuri yhden hengen vuode, tai kaksi erillistä vuodetta. Lapsi jakaa normaalin vuoteen. Nespresso-keitin, sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Nopeampi wifi-yhteys lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme suihkulla ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.