Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta tai tavallisesta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Korkeuseroja, 2-3 porrasta huoneen sisällä.

Huonekoko: Noin 47-53 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe-huone näköalalla

Deluxe-huoneita, joissa on näköala. Maaterassi ja 1-metrin syvyinen allas. Ulkotilassa on pöytä, tuoleja ja kaksi aurinkotuolia. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Korkeuseroja, 2-3 porrasta huoneen sisällä. Ikäraja 12-vuotta.

Huonekoko: Noin 65 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa maaterassi ja oma allas (120cm syvä). Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta tai tavallisesta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Korkeuseroja huoneen sisällä. Tämän huoneen ikäraja on 12 vuotta.

Huonekoko: Noin 80 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.