Sunrise Attitude

Rauhallinen aikuisten hotelli Sunrise Attitude sijaitsee yhdellä Mauritiuksen kauneimmista rannoista Bella Maressa, saaren itärannikolla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat. Voit rentoutua kahdella altaalla, rauhoittua spassa ja nauttia maukkaita ruokia hotellin monista ravintoloista. Vaaleahiekkainen hiekkaranta kutsuu luokseen, ja voit myös kokeilla erilaisia aktiviteetteja kuten joogaa tai osallistua meriretkelle hotellin lasipohjaveneellä.

ENNAKKOVARAAJAN ETU TALVEN LOMIIN!

Ensi talven lomat ovat nyt varattavissa! Hyödynnä ennakkovaraajan etu -50 €/hlö talven lomista ja varaa talviloma 31.5.2022 mennessä. Etu koskee rantalomia välillä 1.11.2022 – 31.3.2023. Ei koske ryhmämatkoja. Lue lisää täältä »

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita jaetulla altaalla 1-2 hengelle. Kahden huoneen villoja 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

5 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3399 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sunrise Attitude koostuu 14 rakennuksesta, jotka ovat yksi- tai kaksikerroksisia. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat.

Allasalueella on kaksi allasta, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä baari. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Kaunis hiekkaranta sijaitsee noin 150-250 metrin päässä. Rannalle kuljettaessa on ylitettävä tie. Pieni street food-koju, josta saa ostettua paikallista ruokaa. Maksuttomat rantapyyhkeet.

Kolme ravintolaa, joista yksi on buffetravintola ja kaksi á la carte ravintolaa. Á la carte-ravintoloissa tarjoillaan muun muassa tapaksia ja paikallisia ruokia kansainvälisellä vivahteella. Ravintoloissa edellytetään smart casual-pukeutumista (ei uima-asuja tai shortseja). Joskus hotellilla on ohjelmaa kuten erilaisia esityksiä ja DJ:tä.

Hotellilla on kuntosali, joogaa, snorklausta ja lasipohjavene. Lautapelejä lainattavissa. Polkupyörien ja mopojen vuokrausta. Golfia ja ratsastusta lisämaksusta. Hotellin spassa voit nauttia erilaisista lisämaksullisista hoidoista, joissa käytetään paikallisia luonnonmukaisia tuotteita. Hamam ja hierontaa lisämaksusta. Sukelluskeskus, leijalautailua ja katamaraaniretki lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Pesulapalvelu. Pysäköinti.

Ateriat

Sisältyy:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).
  • Joulun (24.12.) ja uuden vuoden illallinen.

Lisämaksusta:

  • All Inclusive.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä buffetravintolassa, klo 7.00-10.00.
  • Lounas, klo 12.00-14.30.
  • Illallinen ravintoloissa Social House, The Market tai Kot Nou, klo 18.30-21.30.
  • Teetä ja kakkua, klo 15.30-17.00.
  • Mahdollisuus syödä aamiainen, lounas tai illallinen sisarhotellin ravintoloissa. Kuljetus ei sisälly hintaan.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, kuten olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo. 10.00-23.00.
  • 20% alennus hieronnasta (päivisin klo 9.00-14.00).

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 paluupäivänä.

Hyvä tietää

Rannalle kulkiessa on ylitettävä tie, jossa paikallisliikennettä. Hotellilla ei ole hissiä.

Hotellille on myönnetty Travel Life Gold -sertifikaatti ja ottaa osaa "Positive Impact"-projektiin. Hotelli työskentelee aktiivisesti ympäristön ja kestävän kehityksen parissa ja on uudelleenistuttanut mangrovepuita rannikolle, järjestää ympäristökoulutusta työntekijöille, tukee paikallisia käsityöläisiä ja muusikkoja sekä sponsoroi erilaisia kulttuuritapahtumia. Lue lisää täältä.

Hotelli tarjoaa mahdollisuuden kokea aitoa Mauritiusta eri aktiviteettien avulla, lue lisää "Otentik Experiences"-sivulta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Mauritius

Lagoon Attitude

Moderni aikuisten hotelli Lagoon Attitude on täydellinen rentouttavaan lomaan auringon ja uinnin parissa. Hotelli sijaitsee Mauritiuksen pohjoisrannikolla Anse la Raien rannalla kauniin laguunin vieressä, missä vesi on kirkasta. Nauti rannasta, infinity-altaasta, useista korkeatasoisista ravintoloista, rauhoittavasta kylpylästä ja useista aktiviteeteista. Hotelli toivottaa tervetulleiksi vain yli 18-vuotiaat asiakkaat.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude sijaitsee aivan rannalla Balaclavassa, Grand Baien eteläpuolella Mauritiuksella. Täällä nykyaikaisuus sekoittuu perinteisiin elementteihin ja paikallisiin käsitöihin rehevien puutarhojen keskellä. Täällä voit nauttia kahdesta allasalueesta, kymmenestä eri ravintolasta sekä aktiviteeteista isoille ja pienille.

Tropical Attitude

Tropical Attitude, Mauritiuksen itäpuolella lähellä Île aux Cerfin paratiisisaarta, toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat aikuiset. Täällä voit rentoutua palmujen reunustamalla allasalueella, ruokailla jossain hotellin ravintoloista ja vain nauttia olemisesta. Puolihoito sisältyy hintaan, ja jos haluat erityisen ylellisen loman, voit varata huvilan, jossa on oma allas.

Paradise Cove Boutique Hotel

Paradise Cove Boutique Hotel on viiden tähden yli 18-vuotiaille suunnattu hotelli Pohjois-Mauritiuksella, Anse La Raien kaupungissa. Hotelli sijaitsee palmujen reunustamalla yksityisellä laguunilla, jossa voit rentoutua infinity-altaalla, nauttia hemmottelevista hoidoista hotellin kylpylässä tai treenata kuntosalilla ja tenniskentällä. Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja, ja lyhyen ajomatkan päässä on Grand Bay, josta löydät vielä enemmän ravintoloita, rantabaareja ja kauppoja.