Sunrise Attitude

Rauhallinen aikuisten hotelli Sunrise Attitude sijaitsee yhdellä Mauritiuksen kauneimmista rannoista Bella Maressa, saaren itärannikolla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat. Voit rentoutua kahdella altaalla, rauhoittua spassa ja nauttia maukkaita ruokia hotellin monista ravintoloista. Vaaleahiekkainen hiekkaranta kutsuu luokseen, ja voit myös kokeilla erilaisia aktiviteetteja kuten joogaa tai osallistua meriretkelle hotellin lasipohjaveneellä.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita jaetulla altaalla 1-2 hengelle. Kahden huoneen villoja 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 6298 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Allasalueella on kaksi allasta, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä baari. Yksi altaista lämmitetään talvisin 22 asteisiksi. Altaan lämpötila voi kuitenkin laskea muutaman asteen aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Kaunis hiekkaranta sijaitsee noin 150-250 metrin päässä. Rannalle kuljettaessa on ylitettävä tie. Pieni street food-koju, josta saa ostettua paikallista ruokaa. Maksuttomat rantapyyhkeet.

Kolme ravintolaa, joista yksi on buffetravintola ja kaksi à la carte ravintolaa. À la carte-ravintoloissa tarjoillaan muun muassa tapaksia ja paikallisia ruokia kansainvälisellä vivahteella. Ravintoloissa edellytetään smart casual-pukeutumista (ei uima-asuja tai shortseja). Joskus hotellilla on ohjelmaa kuten erilaisia esityksiä ja DJ:tä.

Hotellilla on kuntosali, joogaa, snorklausta ja lasipohjavene. Lautapelejä lainattavissa. Polkupyörien ja mopojen vuokrausta. Golfia ja ratsastusta lisämaksusta. Hotellin spassa voit nauttia erilaisista lisämaksullisista hoidoista, joissa käytetään paikallisia luonnonmukaisia tuotteita. Hamam ja hierontaa lisämaksusta. Sukelluskeskus, leijalautailua ja katamaraaniretki lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Rannalle kulkiessa on ylitettävä tie, jossa paikallisliikennettä. Hotellilla ei ole hissiä. Sunrise Attitude koostuu 14 rakennuksesta, jotka ovat yksi- tai kaksikerroksisia.

Vastuullisuus hotellissa

Hotelli kuuluu Attitude-ketjuun, joka työskentelee aktiivisesti vastuullisuusasioiden ja kestävän matkailun puolesta. Hotellille on myönnetty Travel Life Gold -sertifikaatti ja ottaa osaa "Positive Impact"-projektiin. Hotelli työskentelee aktiivisesti ympäristön ja kestävän kehityksen parissa ja on uudelleenistuttanut mangrovepuita rannikolle, järjestää ympäristökoulutusta työntekijöille, tukee paikallisia käsityöläisiä ja muusikkoja sekä sponsoroi erilaisia kulttuuritapahtumia. Lue lisää täältä.

Hotelli tarjoaa mahdollisuuden kokea aitoa Mauritiusta eri aktiviteettien avulla, lue lisää "Authentik Experiences"-sivulta.

Ateriat

Sisältyy:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
 • Joulun (24.12.) illallinen
 • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä ravintolassa The Market, klo 07.00-10.00
 • Lounaspöytä ravintolassa The Market, klo 12.00-14.30
 • Lounas á la carte -ravintolassa The Social House, klo 12.30-14.30
 • Lounas Food Truck Taba J:ssä, klo 12.00-15.00
 • Lounas ruokalistalta Papaya Baarissa, klo 12.30-14.30
 • Illallispöytä ravintolassa The Market, klo 19.00-22.00
 • Illallinen á la carte -ravintolassa The Social House, klo 18.30-21.30
 • Illallinen à la carte -ravintolassa Kot Nou, klo 19.00-22.00
 • Välipaloja ja juomia Bulk Shop Cornerissa, klo 08.00-23.00
 • Mahdollisuus syödä aamiaista, lounasta tai illallista sisarhotellin ravintoloissa. Kuljetus hotellien välillä ei sisälly
 • Piknikkori - varattava viimeistään edellisenä päivänä
 • Rajattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00
 • 20 % alennus hieronnasta, päiväsaikaan klo 09.00-14.00, majoittuessasi vähintään 5 yötä.

Muutokset mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive voimassa klo 12.00 asti lähtöpäivänä,

Hotellit Mauritius

Lagoon Attitude

Moderni aikuisten Lagoon Attitude on täydellinen rentouttavaan lomaan auringon ja uinnin parissa. Hotelli sijaitsee Mauritiuksen pohjoisrannikolla Anse la Raien rannalla kauniin laguunin vieressä, missä vesi on kirkasta. Nauti rannasta, infinity-altaasta, useista korkeatasoisista ravintoloista, rauhoittavasta kylpylästä ja useista aktiviteeteista. Hotelli toivottaa tervetulleiksi vain yli 18-vuotiaat asiakkaat.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude sijaitsee aivan rannalla Balaclavassa, Grand Baien eteläpuolella Mauritiuksella. Täällä nykyaikaisuus sekoittuu perinteisiin elementteihin ja paikallisiin käsitöihin rehevien puutarhojen keskellä. Täällä voit nauttia kahdesta allasalueesta, kymmenestä eri ravintolasta sekä aktiviteeteista isoille ja pienille.

Tropical Attitude

Tropical Attitude, Mauritiuksen itäpuolella lähellä Île aux Cerfin paratiisisaarta, toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat aikuiset. Täällä voit rentoutua palmujen reunustamalla allasalueella, ruokailla jossain hotellin ravintoloista ja vain nauttia olemisesta. Puolihoito sisältyy hintaan, ja jos haluat erityisen ylellisen loman, voit varata huvilan, jossa on oma allas.

Paradise Cove Boutique Hotel

Tervetuloa Paradise Cove Boutique -hotelliin! Tämä ylellinen viiden tähden vain aikuisille tarkoitettu hotelli Anse La Raiessa Pohjois-Mauritiuksella on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille vieraille. Hotelli joka sisältyy "Small luxury hotels of the World" listaan, sijaitsee palmujen reunustamalla yksityisellä laguunilla. Täällä on helppo rentoutua ja nauttia vain olemisesta.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude sijaitsee paratiisisaari Mauritiuksen pohjoisosassa, jossa on myös hieno Bain Boeufin ranta. Allasaluetta ympäröivät palmupuut ja aurinkoisten lomapäivien luksusta lisää hintaan sisältyvä puolihoito. Hotellissa voit kokeilla myös SUP-lautailua, snorklausta, sukellusta, leijalautailua sekä syvänmerenkalastusta!

Friday Attitude

Friday Attitude hotellissa pääset viettämään rentouttavaa lomaa ystävien tai perheen kesken. Mukavalle hiekkarannalle Intian valtameren äärellä on vain muutama askel - täydellinen sijainti rantalomia rakastaville. Puolihoito ja retki Ile aux Cerfsin paratiisirannalle sisältyy. Lisää mukavuutta lomaan tuo lisämaksullinen All Inclusive.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude on oikea helmi paratiisisaari Mauritiuksen pohjoisrannikolla. Hotelli sijaitsee valkoisella hiekkarannalla palmupuiden katveessa, ja laskuveden aikaan voit kahlata neljälle lähisaarelle. Hotellilla on mukava allas, useita ravintoloita ja puolihoito. Lisämukavuutta lomaan tuo lisämaksullinen All Inclusive.

Recif Attitude

Recif Attitude sijaitsee aivan hienon hiekkarannan äärellä, jossa pääset ihailemaan upeita auringonlaskuja. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat, ja hotellilla on tarjolla paljon aktiviteetteja kuten melontaa, snorklausta, syvänmerenkalastusta ja veneretkiä lasipohjaisella veneellä.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Radisson Blu Azuri Resort & Spa sijaitsee loistavalla paikalla valkean hiekkarannan äärellä. Täällä nautit mukavasta ja rentouttavasta perhelomasta keskellä paratiisimaista Mauritiusta. Hotellissa on kaksi uima-allasta, useita ravintoloita ja baareja, upea spa ja monia aktiviteetteja kaiken ikäisille. Lisää All Inclusive varaukseesi ja saat käyttöösi lisää ravintoloita sisarhotelli Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa:ssa.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa sijaitsee vain muutaman askeleen päässä kauniista hiekkarannasta. Täällä voit rentoutua ja nauttia useista ravintoloista,spasta ja mukavasta allasalueesta. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat. Puolihoito sisältyy lomasi hintaan, mutta jos kaipaat lomaasi vielä lisää mukavuutta, voit varata myös lisämaksullisen All Inclusiven.

LUX * Grand Baie

LUX * Grand Baie on täydellinen valinta Mauritiuksen lomallesi, sillä hotelli sijaitsee aivan rannalla saaren luoteisosassa. Hotelli sopii hyvin aktiivisille ja hyvinvoinnista kiinnostuneille lomailijoille, ja hotellista löytyy spa, kuntosali, hyvää ja terveellistä ruokaa sekä lukuisia vesiurheilumahdollisuuksia.

Maritim Resort & Spa Mauritius

Maritime Resort & Spa Mauritius on tyylikäs ja ihastuttava hotelli vuorten, sokeripeltojen ja hiekkarannan välissä Mauritiuksen länsirannikolla. Hotellissa on laaja valikoima ravintoloita ja runsaasti urheilu- ja aktiviteettimahdollisuuksia koko perheelle. Lähde snorklaamaan, hanki sukellustodistus, treenaa ulkokuntosalilla, syö hyvää ruokaa ja rentoudu kävelemällä rannalla tai lukemalla kirjaa aurinkotuolilla.