Kokemuksia Sunrise Attitude -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sunrise Attitude -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

6403 arvostelua
Erinomainen
 
5230
Erittäin hyvä
 
869
Hyvä
 
199
Ei kovin hyvä
 
68
Huono
 
39

Viimeisimmät 5 arviota

13.2.2023

Kirjoittanut Veli Matti K Suomi

Tyytyväiset Suomesta

Huone oli siistein, mitä matkoillamme on yleensä ollut. Henkilökunta oli ystävällistä ja 3 lla retkellä kaikki järjestelyt toimivat niinkuin oli sovittu. Kaupoissa myyjät olivat liian palvelualttiita, joka ei tietenkään kuulu hotellin palveluihin. Bonuksena kuntosali

 
8.10.2022

Kirjoittanut 927mirkak

Häämatka Mauritiuksella Sunrise Attitudessa

+ Hyvänkokoiset allasalueet + Hyvää ruokaa: 3 ravintolaa mistä valita illallinen + Taba-J, josta sai loistavaa paikallista katuruokaa + Ystävällinen henkilökunta + Rentouttavat hieronnat + Siistit huoneet + Meri aivan vieressä Voi suositella muillekin häämatkakohteeksi ja matkakohteeksi muutenkin!

 
8.10.2022

Kirjoittanut 248tommih

Häämatkalla

Todella viihtyisä ja vehreä hotelli alue. Parempi luonnossa kuin kuvissa. Läheisellä rannalla pääsee snorklailemaan koralleja ja kaloja ilma venettäkin. Hotellin henkilökunta ystävällistä ja palveluhenkistä.

 
20.11.2019

Kirjoittanut miviksi

Häämatka Mauritiuksella

Upea hotelli, jossa todella ystävällistä palvelua ja mukava ilmapiiri alusta loppuun. Huoneet siivottiin päivittäin ja pöydille jätettiin pieniä koristeita. Baarista sai juomaa altaalle ja ruokailut oli kattavia. Mukava lisä oli KotNot ruokailu ja hotellin tarjoamat lisäpalvelut, kuten lasipohjaveneajelu, snorklaus ja kokkikoulu. Hotellin vieressä Belle Mare ranta, jossa pääsee kävelemään pitkän lenkin ja ihailemaan auringonnousun. Unohtumaton loma.

 
8.4.2014

Kirjoittanut Rachel M Denbigh, Yhdistynyt kuningaskunta

Upea hotelli

Vietimme äskettäin kaksi viikkoa Emeraude Attitudessa. Meillä oli ihanaa, ja haluaisimme kiittää Hugoa, Jimya, Samya, Kavisia, Mikea, CoCoa, Isabellaa, "Buddha-jengiä" ja kaikkia muita kokkeja ja muuta ravintolan henkilökuntaa, jotka kaikki huolehtivat meistä niin hyvin. Emme löytäneet ruoasta mitään vikaa, se oli ensiluokkaista. Huoneet olivat oikein hyvät ja sadesuihkut loistavat. Vastaanoton Ouma oli erittäin ystävällinen ja avulias, kuten muukin vastaanoton henkilökunta. Suurkiitos Jayrajille, huonepojallemme, joka huolehti meistä erittäin hyvin ja on hyvä tekemään pyyhetaidetta. Suosittelisimme ehdottomasti tätä hotellia. Luulemme, että se on arvioitu 3 tähden arvoiseksi vain, koska se ei ole aivan rannalla. Rannalle pääsemiseksi täytyy ylittää tie, mikä ei ole lainkaan ongelma. Hyvin tehty, koko hotellin henkilökunta, teette erinomaista työtä. xx