Kokemuksia Radisson Blu Azuri Resort & Spa -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Radisson Blu Azuri Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

3773 arvostelua
Erinomainen
 
2974
Erittäin hyvä
 
534
Hyvä
 
151
Ei kovin hyvä
 
53
Huono
 
61

Viimeisimmät 5 arviota

14.7.2019

Kirjoittanut Maritailona

Täydellinen Hopea hääpäivämatka

Hotelli tarjosi ihanat puitteet hopeahäämatkallemme! Nautimme runsaasta aamiaisbuffetista ja illallista kiireettömästi ja Puolihoito oli oivallinen ja toimiva ratkaisu.Kiitos Kevinille ja teille kaikille ystävällisestä ja ihanasta palvelustanne! Kahden viikon aikana ehdimme tutustumaan koko saareen mainiosti, vuokrasimme auton 5 päiväksi. Autonvuokraaminen on ihan must,jotta näkee ja kokee saaren monet upeat rannat ja nähtävyydet. Hotellista varasimme purjehdus matkan Katamaraanilla korallisaarelle, se oli ikimuistoinen! Mauritius on todellinen paratiisi ja täydellinen hotelli loisyopalveluineen kruunasivat häämatkamme. Suomesta terveisin Marita ja Pekka

 
9.3.2018

Kirjoittanut fin_EeroN Kouvola, Suomi

Hyvää palvelua ja rentoutumista altaalla

Viikon verran hotellilla lomailtu. Henkilökunta oli avuliasta ja palvelu tasokasta. Alue oli rauhallinen ja siisti. Puolihoidolla pärjäsi hyvin koska tarjonta oli monipuolista ja maistuvaa, koska pidämme monenlaisesta ruuasta jota oli tarjolla. Kuntosali oli hyvä ja pystyi hyvin pari treeniä vetämään jotta jaksoi taas syödä. Ranta oli ainoa joka ei aivan ollut parasta a-luokkaa, mutta veneellä pääsi riuttojen lähelle uimaan ja sukeltamaan. Alueella on myös pankkiautomaatti joka on hyvä asia ja samoin pieni kauppa josta voi hankkia edullisemmin juotavaa ja pikku naposteltavaa. Lähikylät kuitenkin sellaisen matkan ja varsinkin liikennekulttuurin takana että ei viitsi lähteä esim polkupyörällä.

 
26.12.2017

Kirjoittanut jussifin2017

Perhematka 2 lapsen kanssa

Hotellin peruspalvelut vastasivat hyvin kuvattua ja odotuksia. Hotelli oli rauhallinen, siisti ja järjestettyjä aktiviteetteja oli sopivasti, varsikin vesiurheilumahdollisuudet olivat hyvät ja maksuttomat. Joka päivä oli tarjolla mm. noin 1 - 1,5h mittainen snorklausretki ja itse snorklauspaikka oli hyvä ja monipuolinen, suosittelen. Päivittäin järjestettiin myös merelle asennetulle uimalaiturille useampi venematka jossa pääsi uimaan valkohiekkaiselle pohjalle turkoosiin veteen. Jos jotain kehitettävää miettii niin itse hotellin ranta ei ollut uimiseen kovinkaan hyvä, rannalla oli paljon mereltä tullutta heinää/ruohoa joka teki vedestä myös samean. Itse hiekkaranta soveltui muutoin hyvin jalkapalloon, beach volleyyn, hiekkalinnojen tekemiseen etc. Hotelli sijaitsee isommalla resort-alueella ja lähin kylä noin 3km päässä jossa sitten kauppapalvelut, itse hotellin alueella ei ollut kauppaa josta ostaa mm. juomia/pikku purtavaa, ravintoiloista niitä toki sai sitten ravintolan hinnoilla. Hotellin pääravintola oli erittäin hyvä ja monipuolinen sekä illallisen että aamiaisen suhteen, samoin yleinen siisteys ja palvelutaso olivat erinomaisia. Jos haluat liikkua jonnekin hotellialueelta siihen on vaihtoehtona lähinnä taksi ja taksien hintataso ylipäänsä Mauritiuksella ei ole mikään superhalpa, tai sitten omalla vuokra-autolla.

 
31.10.2017

Kirjoittanut annaxr2017 Espoo, Suomi

Super hotellikokemus paratiisisaarella

Olimme perheen kanssa 10 päivää hotellissa ja todella tyytyväisiä kaikkeen. Hotellilla oli hyvä kuntosali, hyvät uimaaltaat (myös siihen tarkoitukseen, että halusi uida matkaa), vesiurheilumahdollisuudet (surffaus, purjehdus, kanootit ym.), ihana kaunis ranta ja super ystävällinen hekilökunta. Hotellin retkimahdollisuuksia emme käyttänett, sillä meillä oli oma auto loman ajan käytössä. Lämmin suositus.

 
22.5.2024

Kirjoittanut saian912019 Yerres, Ranska

Bel Hôtel mais pistes d'améliorations

Très bel hôtel. Une navette gratuite vers le Radisson Lafayette ou il n'y a pas d'enfants :) Personnel au Top notamment Josh au bar très sympa et drôle avec qui nous avons bien rit au sujet de la Camomille (petit clin d'oeil). Dommage que les fruits se résument à Pastèque et ananas alors que le pays regorge d'autres fruits et attention aux plats, ils sont tous à minima "relevés", pour les cuisiniers ça ne pique pas mais pour nous ... du coup ça limite le choix car tout pique :(