Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa sijaitsee vain muutaman askeleen päässä kauniista hiekkarannasta. Täällä voit rentoutua ja nauttia useista ravintoloista,spasta ja mukavasta allasalueesta. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat. Puolihoito sisältyy lomasi hintaan, mutta jos kaipaat lomaasi vielä lisää mukavuutta, voit varata myös lisämaksullisen All Inclusiven.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4274 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 25 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa -hotellissa on ihastuttava uima-allas ja aurinkoterassi aivan rannan yläpuolella. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja on tarjolla sekä uima-altaalla että rannalla. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet.

Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja. Nautilus-noutopöytäravintolassa on tarjolla aamiasta, lounasta ja illallista. Aqua Beachin à la carte -ravintolassa tarjoillaan pizzaa ja hampurilaisia lounaaksi ja tuoreita mereneläviä ja grillattuja ruokia illalliseksi. The Deck -ravintolassa on välimerellisen keittiön herkkuja, ja se on avoinna muutamana iltana viikossa illallisella. Hotellissa on myös useita baareja, joista Aqua Beach Bar tarjoaa iltapäiväteetä ja juomia ja Rooftop Bar erilaisia juomia. Jos varaat All Inclusiven, pääset käyttämään myös sisarhotelli Radisson Blu Azuri Resort & Span ravintoloita.

Hotellin spassa on tarjolla erilaisia hoitoja hamam - kaikki lisämaksusta. Kuntosali. Asiakkaat voivat myös vuokrata polkupyöriä, meditoida rannalla, kalastaa laguunissa, sukeltaa, snorklata ja pelata golfia 9-reikäisellä The Nine - Azuri Golf -kentällä. Osa aktiviteeteista ja urheilulajeista sisältyy hotellin All Inclusiveen, osa lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Portaita ja tasoeroja hotellin alueella ja ulkopuolella. Sisarhotelli Radisson Blu Azuri Resort & Spa on noin 6 km:n päässä, tässä hotellissa ei ole ikärajaa. Hotelleiden välillä on maksuton bussikuljetus. Mauritiuksen pääkaupunki Port Louis on noin 25 kilometrin päässä ja lentokentälle on noin 1 tunnin matka.

Ateriat

Sisältyy:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
 • Joulun (24.12) illallinen
 • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

 • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Noutopöytäaamiainen Nautilus -ravintolassa klo 07:00-10:30.
 • Valikoituja ruokia Aqua Beachin à la carte -ravintolassa, klo 12:00-15:00.
 • Lounas sisarhotelli Radisson Blu Azuri Resort & Span à la carte -ravintola The Nine Bistro Pubissa tai Black Rock Bar & Grillissä, klo 12:00-15:00. Saat 700 MUR:n arvoisen voucherin, jonka voit käyttää osamaksuna ravintoloissa.
 • Voileipiä ja juomia Aqua Beach Barissa klo 12:00-17:00.
 • Iltapäivätee Aqua Beach Barissa klo 16:00-17:00.
 • Illallispöytä Nautilus -ravintolassa klo 18.30-22.30.
 • Illallinen à la carte -ravintola The Deckissä, klo 19.00-22.30. Saat 1000 MUR:n arvoisen voucherin, jonka voit käyttää osamaksuna ravintoloissa.
 • Illallinen sisarhotelli Radisson Blu Azuri Resort & Spa:n à la carte -ravintoloissa The Nine Bistro Pubissa, Black Bar & Grillissä tai Café Giolasissa klo 19:00-22:00. Pöytävaraus vaaditaan. Saat 1000 MUR:n arvoisen voucherin, jonka voit käyttää ravintoloissa osamaksuna.
 • Virvoitusjuomia, mehua, olutta ja vettä huoneen minibaarissa. Täydennetään päivittäin.
 • Rajattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja cocktaileja hotellin baareista klo 11:00-23:00.
 • Valitut aktiviteetit

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa sisäänkirjautumisesta lähtöpäivän kello 12:00 asti.

Päivitämme sivustoamme

Päivitys tehdään tänä iltana puolenyön ja 02:00 välisenä aikana. Päivityksen aikana ei ole mahdollista varata matkoja tai kirjautua Minun Lomani -sivulle.

Hotellit Mauritius

Lagoon Attitude

Moderni aikuisten Lagoon Attitude on täydellinen rentouttavaan lomaan auringon ja uinnin parissa. Hotelli sijaitsee Mauritiuksen pohjoisrannikolla Anse la Raien rannalla kauniin laguunin vieressä, missä vesi on kirkasta. Nauti rannasta, infinity-altaasta, useista korkeatasoisista ravintoloista, rauhoittavasta kylpylästä ja useista aktiviteeteista. Hotelli toivottaa tervetulleiksi vain yli 18-vuotiaat asiakkaat.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude sijaitsee aivan rannalla Balaclavassa, Grand Baien eteläpuolella Mauritiuksella. Täällä nykyaikaisuus sekoittuu perinteisiin elementteihin ja paikallisiin käsitöihin rehevien puutarhojen keskellä. Täällä voit nauttia kahdesta allasalueesta, kymmenestä eri ravintolasta sekä aktiviteeteista isoille ja pienille.

Sunrise Attitude

Rauhallinen aikuisten hotelli Sunrise Attitude sijaitsee yhdellä Mauritiuksen kauneimmista rannoista Bella Maressa, saaren itärannikolla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat. Voit rentoutua kahdella altaalla, rauhoittua spassa ja nauttia maukkaita ruokia hotellin monista ravintoloista. Vaaleahiekkainen hiekkaranta kutsuu luokseen, ja voit myös kokeilla erilaisia aktiviteetteja kuten joogaa tai osallistua meriretkelle hotellin lasipohjaveneellä.

Tropical Attitude

Tropical Attitude, Mauritiuksen itäpuolella lähellä Île aux Cerfin paratiisisaarta, toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat aikuiset. Täällä voit rentoutua palmujen reunustamalla allasalueella, ruokailla jossain hotellin ravintoloista ja vain nauttia olemisesta. Puolihoito sisältyy hintaan, ja jos haluat erityisen ylellisen loman, voit varata huvilan, jossa on oma allas.

Paradise Cove Boutique Hotel

Tervetuloa Paradise Cove Boutique -hotelliin! Tämä ylellinen viiden tähden vain aikuisille tarkoitettu hotelli Anse La Raiessa Pohjois-Mauritiuksella on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille vieraille. Hotelli joka sisältyy "Small luxury hotels of the World" listaan, sijaitsee palmujen reunustamalla yksityisellä laguunilla. Täällä on helppo rentoutua ja nauttia vain olemisesta.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude sijaitsee paratiisisaari Mauritiuksen pohjoisosassa, jossa on myös hieno Bain Boeufin ranta. Allasaluetta ympäröivät palmupuut ja aurinkoisten lomapäivien luksusta lisää hintaan sisältyvä puolihoito. Hotellissa voit kokeilla myös SUP-lautailua, snorklausta, sukellusta, leijalautailua sekä syvänmerenkalastusta!

Friday Attitude

Friday Attitude hotellissa pääset viettämään rentouttavaa lomaa ystävien tai perheen kesken. Mukavalle hiekkarannalle Intian valtameren äärellä on vain muutama askel - täydellinen sijainti rantalomia rakastaville. Puolihoito ja retki Ile aux Cerfsin paratiisirannalle sisältyy. Lisää mukavuutta lomaan tuo lisämaksullinen All Inclusive.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude on oikea helmi paratiisisaari Mauritiuksen pohjoisrannikolla. Hotelli sijaitsee valkoisella hiekkarannalla palmupuiden katveessa, ja laskuveden aikaan voit kahlata neljälle lähisaarelle. Hotellilla on mukava allas, useita ravintoloita ja puolihoito. Lisämukavuutta lomaan tuo lisämaksullinen All Inclusive.

Recif Attitude

Recif Attitude sijaitsee aivan hienon hiekkarannan äärellä, jossa pääset ihailemaan upeita auringonlaskuja. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat, ja hotellilla on tarjolla paljon aktiviteetteja kuten melontaa, snorklausta, syvänmerenkalastusta ja veneretkiä lasipohjaisella veneellä.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Radisson Blu Azuri Resort & Spa sijaitsee loistavalla paikalla valkean hiekkarannan äärellä. Täällä nautit mukavasta ja rentouttavasta perhelomasta keskellä paratiisimaista Mauritiusta. Hotellissa on kaksi uima-allasta, useita ravintoloita ja baareja, upea spa ja monia aktiviteetteja kaiken ikäisille. Lisää All Inclusive varaukseesi ja saat käyttöösi lisää ravintoloita sisarhotelli Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa:ssa.

LUX * Grand Baie

LUX * Grand Baie on täydellinen valinta Mauritiuksen lomallesi, sillä hotelli sijaitsee aivan rannalla saaren luoteisosassa. Hotelli sopii hyvin aktiivisille ja hyvinvoinnista kiinnostuneille lomailijoille, ja hotellista löytyy spa, kuntosali, hyvää ja terveellistä ruokaa sekä lukuisia vesiurheilumahdollisuuksia.

Maritim Resort & Spa Mauritius

Maritime Resort & Spa Mauritius on tyylikäs ja ihastuttava hotelli vuorten, sokeripeltojen ja hiekkarannan välissä Mauritiuksen länsirannikolla. Hotellissa on laaja valikoima ravintoloita ja runsaasti urheilu- ja aktiviteettimahdollisuuksia koko perheelle. Lähde snorklaamaan, hanki sukellustodistus, treenaa ulkokuntosalilla, syö hyvää ruokaa ja rentoudu kävelemällä rannalla tai lukemalla kirjaa aurinkotuolilla.