Deluxe Villa

Deluxe Villoja, joissa on terassi. Villat sijaitsevat lähellä rantaa. Makuuhuoneosa, jossa on parivuode, on erotettu olohuoneesta muutamalla rappusella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari - vesi sisältyy hintaan. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Rantakassit, joissa on rantapyyhkeet ja tossut. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone on osittain avoin taivasta kohti, suihku sisällä sekä ulkona, wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 75 neliötä, sisältää ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Deluxe-huone bungaloweissa

Deluxe-huoneita bungaloweissa, joissa on terassi. Deluxe-huoneet sijaitsevat lähellä rantaa. Korkeuseroja ja muutamia rappusia makuuhuoneosion ja olohuoneosion välillä. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari - vesi sisältyy hintaan. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone on osittain avoin taivasta kohti, suihku sisällä sekä ulkona, wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 70 neliötä, sisältää ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Seafront Villa

Seafront Villat sijaitsevat muutaman askelen päässä hienosta rannasta. Terassi, jossa on päivävuode, istuinalue ja aurinkotuolit ja -varjot. Parivuode ja päivävuode huoneessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari - vesi sisältyy hintaan. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Rantakassi huoneessa, jossa on rantapyyhkeet ja tossut. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on osittain avoin katto, suihku sisällä ja ulkona, wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 96 neliötä, sisältää ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Seafront Villa omalla altaalla

Seafront Villoja, jotka sijaitsevat muutaman askeleen päässä rannasta, ja villoissa on myös oma allas. Terassi, jossa on päivävuode, istuinalue ja aurinkotuolit ja -varjot. Parivuode ja päivävuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari - vesi sisältyy hintaan. Kahvinkeitin. Nespressokeitin. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Rantakassi huoneessa, jossa on rantapyyhkeet ja tossut. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on osittain avoin katto, suihku sisällä ja ulkona, wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 116 neliötä, sisältää ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Water Bungalow omalla altaalla

Water bungaloweita joissa on terassi, oma allas ja merinäköala. Terassilla aurinkotuolit ja päivävuode. Bungalowit sijaitsevat aivan rannalla tai veden päällä. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari - vesi sisältyy hintaan. Viininjäähdytin. Nespressokeitin. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kotiteatteri ja striimaus-mahdollisuus bluetoothin kautta. Rantakassi huoneessa, jossa on rantapyyhkeet ja tossut. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on osittain avoin katto, suihku sisällä ja ulkona, wc. Terassi, jossa on päivävuode, istuinalue ja aurinkotuolit ja -varjot. Siivous 7 krt/viikko. Ikäraja tässä huonetyypissä on 12-ikävuodesta ylöspäin.

  • Otathan mukaan omat uimakengät, sillä puiset laiturin osat kuumenevat auringosta.

Huonekoko: Noin 80 neliötä, sisältää ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Water Villa

Water villa on pieni talo, joka on rakennettu paaluejen päälle laguunissa. Puinen terassi, jossa leposohva ja aurinkotuoleja sekä aurinkovarjo. Tikkaat terassilta, josta pääsee uimaan suoraan Intian valtamereen.

Parivuode, sohva ja nojatuoli. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari - vesi sisältyy hintaan. Viininjäähdytin. Nespressokeitin. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kotiteatterisysteemi, jossa striimausmahdollisuus bluetoothin kautta. Silitysvälineet. Rantakassi huoneessa, jossa on rantapyyhkeet ja tossut. Kylpytakki. Hiustenkuivain. Kylpyhuone ja suihku, erillinen kylpyamme, josta on näkymät laguunille sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Ota mukaan omat uimakengät, sillä puuterassi kuumenee auringossa.

Huonekoko: Noin 112 neliötä, sisältää ulkotilan.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.