Velassaru Maldives

Upota varpaasi pehmeään valkoiseen hiekkaan, ihastele kristallinkirkasta merta ja nauti maagisista auringonlaskuista... Tätä kaikkea voit odottaa hotelli Velassaru Maldivesilta! Täällä voit nauttia elämäst, tutustua hyviin ravintoloihin ja baareihin, nauttia vedenalaisesta elämästä tai vain rentoutua paratiisirannalla.


Huonetyyppi

Deluxe-huone bungalowissa 1-3 hengelle. Water Bungalow omalla altaalla 1-3 hengelle. Deluxe-huone Villa 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Sea Front Villa 1-3 hengelle. Sea Front Villa omalla altaalla 1-3 hengelle. Water Villa 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2463 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellissa on ihana infinity-allas rannalla, josta on näkymät merelle. Jos haluat tutustua merenalaiseen elämään, voit lainata hotellilta snorklausvarusteita. Hotellilla on tarjolla maksuttomia aktiviteetteja: opastettuja snorklausretkiä riutalla kahdesti viikossa, aamuristeilyitä neljästi viikossa ja kolme kertaa viikossa auringonlaskujoogaa noin klo 18.00 alkaen.

Hotellissa on noutopöytäravintola Vela ja neljä muuta à la carte -ravintolaa, joissa on kaikissa omat erikoisuutensa, sekä kaksi baaria. Ravintola Teppanyaki löytyy laiturin päästä, ravintola Etesian tarjoaa hienostuneita latinalaisamerikkalaisia annoksia, ravintola Turqoisesta löytyy kansainvälisiä ja aasialaisvaikutteisia ruokia ja ravintola Sands tarjoaa intialaisia makuja, ja jossa pääset nauttimaan ruokailuhetkestä yksityisissä paviljongeissa rannalla. Fen Bar houkuttelee ihastuttavalla viinilistallaan sekä eurooppalaisilla ja aasialaisilla mauillaan ja Chill Bar tarjoaa tapas-annoksia ja herkullisia cocktaileja. Kerran päivässä saarella kiertää jäätelöauto, josta on saatavilla jäätelöä ja sorbettia.

Hotellin spassa on tarjolla lisämaksusta erilaisia hoitoja, kylpyläpaketteja sekä porealtaan, joka sijaitsee laguunin yllä. Kuntosali. Tennis.

Maksuton wifi. Pieni kauppa, josta saatavilla matkamuistoja ja kylpytuotteita.

GLIDE-vesiurheilukeskuksessa voit kokeilla erilaisia aktiviteetteja kuten vesihiihtoa ja SEABOB-jettejä sekä purjelautailua, leijalautailua, SUP-lautailua ja melontaa. Jos haluat tutustua paremmin vedenalaiseen maailmaan, kannattaa kokeilla myös snorklausta tai sukellusta. Saarella on myös sukelluskeskuksia, joissa on tarjolla PADI-kursseja. Hotelli järjestää useita retkiä, kuten snorklausretkiä, syvänmeren kalastusta ja vierailuja muille Malediivien saarivaltakunnan saarille. Hotellilla on saatavilla myös lääkäri.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä
 • Joulun (24.12) ja uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
 • Täysihoito (aamiais- ja illallispöytä sekä á la carte -lounas ravintola Turgoisessa)
 • All Incusive

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä ravintola Velassa.
 • Á la carte -lounas ravintola Turquoisessa, Fen Barissa, Pizzerianissa tai Chill Barissa.
 • Illallispöytä ravintola Velassa.
 • Á la carte -illallinen joko ravintola Etesianissa, Sandissa, Teppanyakissa tai Tuquoisessa.
 • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia hotellin baareista.
 • Kajakkeja, 2h/päivä.
 • Snorklausretki

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta.

Hyvä tietää

Kuljetukset sisältyvät matkan hintaan. Kun olet laskeutunut Malen lentokentälle ja noutanut matkatavarasi, mene Velassaru Maldives -tiskille/kyltille saadaksesi lisätietoja pikavenekuljetuksesta, joka kestää 25 minuuttia.

Kausikohtaista huomioitavaa

Deluxe-huone Villat ovat varattavissa vain talvelle 2022/2023.

Hotellit Malediivit

JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Malediivit on koskematon helmi, joka sijaitsee melkein niin pohjoisessa kuin Malediiveilla pääsee. Täällä odottaa rento lomaelämä, minkä aikana asut kauniissa villassa joko rannalla suoraan veden päällä. Jos meri ei riitä, kaikissa huviloissa on oma allas.

Dusit Thani Maldives

Hotel Dusit Thain Maldives sijaitsee suositulla Baa-atollilla, ja sitä ympäröivät kauniit koralliriutat ja turkoosi vesi. Halusitpa sitten vain ottaa rennosti maagisessa ympäristössä tai olla aktiivinen ja tutustua fantastiseen vedenalaiseen maailmaan, tämä hotelli on sinua varten.

Dhigali Maldives

Dhigali Maldives on moderni ja tyylikäs All Inclusive -hotelli Raa atollenissa. Täällä sinua odottavat hohtavanvalkoiset hiekkarannat ja turkoosi meri, ja pääset myös snorklailemaan koralliriuttojen, kilpikonnien, riuttahaiden ja värikkäiden kalojen joukossa!

Kuramathi Maledives

Kuramathi Maldives on rennon ilmapiirin omaava hotelli, jossa on paljon valinnanvaraa niin mukavuuksien, aktiviteettein kuin ravintoloidenkin suhteen. Paratiisirannan, meren ja mukavien uima-altaiden lisäksi hotellilta löytyy laaja valikoima ravintoloita ja baareja sekä vesiurheilulajeja kuten snorklausta ja sukellusta.

Adaaran Club Rannalhi

Hotelli Adaaran Club Rannalhissa on lomatunnelma kohdillaan. Täällä majoitut ihanissa bungaloweissa, joissa on mukava maaterassi, tai veden päällä olevissa villoissa, joista on suora pääsy kristallinkirkkaaseen mereen. Nauti upeista merimaisemista ja herää aamulla aaltojen lempeään ääneen. Lisämukavuutta lomaan tuo hintaan sisältyvä All Inclusive.

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Varaa Adaaran Select Hudhuran Fushi lomallesi Malediiveilla ja voit lomailla varpaat ihanassa korallihiekassa aivan rannalla. Laaja All Inclusive -ohjelma sisältyy hintaan!