JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Malediivit on koskematon helmi, joka sijaitsee melkein niin pohjoisessa kuin Malediiveilla pääsee. Täällä odottaa rento lomaelämä, minkä aikana asut kauniissa villassa joko rannalla suoraan veden päällä. Jos meri ei riitä, kaikissa huviloissa on oma allas.


Huonetyyppi

Kahden huoneen huviloita 2-3 hengelle. Seafront Villoja 2-3 hengelle. Water Villoja 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1658 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

JA Manafaru Maldives sijaitsee vehreässä ympäristössä ja meren sekä valkoisen korallihiekkarannan lisäksi siellä on 3 allasta, joista yksi on lastenallas. Hotellilla on myös riutta, joka sopii täydellisesti snorklaukseen ja sukellukseen värikkäässä vedenalaisessa maailmassa. Sanotaan myös, että saarta ympäröivällä alueella on paljon delfiinejä. Aivan Manafarun saaren tuntumassa on asumaton Govvafushin saari, jonne voit mennä päiväretkelle.

Fine dining ja yksi Malediivien parhaista viinikellareista Hotellissa on useita ravintoloita, kuten Ocean Grill, joka tarjoaa liharuokien lisäksi erinomaisia äyriäisiä, jotka on pyydetty merestä atollin edustalla. JA Manafaru Maldivesilla on yksi Malediivien parhaista viinikellareista, jossa on viinejä arvostetuilta viinitiloilta ympäri maailmaa. Ravintola Cellar sijaitsee 2,5 metriä merenpinnan alapuolella ja tarjoaa ainutlaatuisen ruokailukokemuksen. Siellä on myös ravintolat Kakuni, White Orchid -lounge ja Andiamo Bistro & poolbar.

Koe Malediivit Snorklata, SUP-lautailla, purjehtia katamaraanilla tai vain rentoutua kookospuun alla? On eri tapoja viettää päiviä Malediiveilla. Aivan Manafarun saaren tuntumassa on asumaton Govvafushin saari, jonne voit mennä päiväretkelle.

Terveys ja liikunta Spa ihanilla hoidoilla lisämaksusta. Jos haluat kuntoilla, hotelli tarjoaa aamujoogaa ja kuntosalin.

All Inclusive

 • Samppanjaa ja macaronseja villalla saavuttaessa.
 • Aamiaispöytä Kakuni ravintolassa, klo. 7.00-11.00.
 • Kolmen ruokalajin lounas à la carte -ravintola Kakunissa tai Andiamossa, klo. 12.00-18.00.
 • Afternoon tea, klo. 15.00-17.00.
 • Kanapeita ja juomia, klo. 17.30-19.00.
 • Kolmen ruokalajin illallinen à la carte ravintola Ocean Grillissä.
 • Kolmen ruokalajin illallinen à la carte ravintola Kakunissa.
 • Illallinen ravintola White Orchid Loungessa.
 • Rajattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo. 11.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotelliranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Kuljetus sisältyy matkan hintaan. Sisäinen lento noin 60 minuuttia ja sitten pikaveneellä noin 45 minuuttia.

Kun laskeudut lentokentän saarelle, nouda matkatavarasi ja kirjaudu sisään kotimaan terminaalissa. Suurin sallittu paino kotimaan lennoilla on 20 kiloa.

Exclusive-hotelleissamme on aina

 • Hotelliluokitus vähintään 5
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
 • Tasokas allasalue

Hotellit Malediivit

Dusit Thani Maldives

Hotel Dusit Thain Maldives sijaitsee suositulla Baa-atollilla, ja sitä ympäröivät kauniit koralliriutat ja turkoosi vesi. Halusitpa sitten vain ottaa rennosti maagisessa ympäristössä tai olla aktiivinen ja tutustua fantastiseen vedenalaiseen maailmaan, tämä hotelli on sinua varten.