Kahden huoneen villa omalla altaalla

Kahden huoneen villoja, joita hotelli kutsuu nimellä Sunset Water Villa. Oma allas ja nimensä mukaisesti huvilasta on upeat näkymät auringonlaskuun. Huvilat sijaitsevat veden päällä ja tarjoavat suoran pääsyn merelle. Parivuode ja sohva. Tyynymenu. Wifi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Nespresso-keitin. Kylpyhuone, joka on osittain ulkona, jossa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Jokaisessa huvilassa on myös 2 polkupyörää käytettäväksi alueella.

Huonekoko: noin 135 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Seafront Villa omalla altaalla

Seafront Villoja, tai Beach Villoja, kuten hotelli niitä kutsuu, joissa on suljettu terassi, oma allas ja vain muutama askel rannalle. Terassilla on sohva, suihku ja lepotuoleja. Myös rannalta löytyy aurinkotuoleja. Tasoeroja makuuhuoneen ja olohuoneen välillä. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyhuone, joka on osittain avoin puiselle terassille, ja jossa on seisova kylpyamme, erillinen suihku ja erillinen wc. Siivous 7 kertaa/vko. Jokaisella villalla on käytössä kaksi polkupyörää.

Huonekoko: noin 200 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Water Villa omalla altaalla

Water Villoja, tai Sunrise Water Villosa, kuten hotelli niitä kutsuu, joissa on oma infinity-allas ja upeat auringonnousumaisemat. Huvilat sijaitsevat veden päällä ja tarjoavat suoran pääsyn mereen tikkaita pitkin. Puisella terassilla on riippumatto, aurinkotuoleja, pöytiä ja tuoleja. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyhuone, joka on osittain avoin puiselle terassille, ja jossa on seisova kylpyamme, erillinen suihku ja erillinen wc. Siivous 7 kertaa/vko. Jokaisella villalla on käytössä kaksi polkupyörää.

Huonekoko: noin 135 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.