Kahden huoneen villa

Kahden huoneen villoja, joita hotelli kutsuu nimellä Sunset Water Villa. Oma allas ja nimensä mukaisesti huvilasta on upeat näkymät auringonlaskuun. Huvilat sijaitsevat veden päällä ja tarjoavat suoran pääsyn merelle. Parivuode ja sohva. Tyynymenu. Wifi ja tallelokero. Nespresso-keitin. Kylpyhuone, joka on osittain ulkona, jossa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Jokaisessa huvilassa on myös 2 polkupyörää käytettäväksi alueella.

Huonekoko: noin 135 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Seafront Villa

Seafront Villoja, joita hotelli kutsuu nimellä Beach Villa. Oma allas ja sijainti vain muutaman askeleen päässä rannalta. Aurinkotuoleja saatavilla altaalla sekä rannalla. Parivuode ja sohva. Tyynymenu. Wifi ja tallelokero. Nespresso-keitin. Portaita villan sisällä. Amme. Suihku ulkona ja sisällä. Kylpyhuone osittain ulkona. Wc. Siivous 7 krt/viikko. Jokaisessa huvilassa on myös 2 polkupyörää käytettäväksi alueella.

Huonekoko: noin 200 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Water Villa

Water Villoja, joita hotelli kutsuu nimellä Sunrise Water Villa. Oma allas ja nimensä mukaisesti villasta on upea näkymä auringonnousuun. Villat sijaitsevat veden päällä ja tarjoavat suoran pääsyn merelle. Parivuode ja sohva. Tyynymenu. Wifi ja tallelokero. Nespresso-keitin. Kylpyhuone, joka on osittain ulkona, jossa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Jokaisessa huvilassa on myös 2 polkupyörää käytettäväksi alueella.

Huonekoko: noin 135 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.