Kahden huoneen villa omalla altaalla

Kahden huoneen villoja, joissa on ulkotilassa oma allas. Makuuhuone ja olohuone, joiden välissä on liukuovi. Terassilla on kaksi aurinkotuolia sekä sohva. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari lisämaksusta. Yksi vesipullo sisältyy päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone on osittain avoin katosta. Kaksi käsienpesuallasta, kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 164 neliötä sisältäen ulkotilan.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Watervilla Superior omalla altaalla

Watervilloja, joissa on ulkotila ja oma allas. Villat on rakennettu paalujen päälle meren yläpuolelle, ja niissä on suuri terassi, josta löytyy pöytä, tuoleja, aurinkotuolit sekä oma infinity-allas. Rappuset suoraan mereen. Makuuhuone ja olohuone, joiden välissä on liukuovi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari lisämaksusta. Yksi vesipullo sisältyy päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone on osittain avoin katosta. Kaksi käsienpesuallasta, kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 194 neliötä sisältäen ulkotilan.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Yhden huoneen huvila omalla altaalla

Yhden huoneen villoja, joissa on ulkotilassa oma allas. Terassilla on kaksi aurinkotuolia sekä sohva. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Minibaari lisämaksusta. Yksi vesipullo sisältyy päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone on osittain avoin katosta. Kaksi käsienpesuallasta, kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 110 neliötä sisältäen ulkotilan.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.