Ravintolavinkkimme maailmalla

Hyvä ruoka on tärkeä osa onnistunutta lomaelämystä. Meillä jokaisella on oma tapamme löytää loman parhaat ravintolat, Millä tavoin juuri sinä teet ravintolavalinnan lomallasi? Tutkitko kohteen ravintolatarjontaa etukäteen vai hoidatko valinnan vasta paikan päällä sen perusteella, mikä näyttää tunnelmalliselta?

Vuosien aikana olemme koonneet yhteen kattavan valikoiman ravintolavinkkejä - tutustu parhaisiin vinkkeihimme ja aloita lomatunnelmointi jo nyt!

Ravintola Sonio Beach, Platanias, Kreeta

Rakastettu ravintola Sonio Beach vie ajatukset Mamma Mia-elokuvaan tunnelmallisen sisustuksensa ja rannalla olevan sijaintinsa ansiosta. Stathis ja hänen tiiminsä keittiössä pitävät huolen, että vieraat tuntevat olonsa tervetulleiksi. Voit nauttia täällä niin aamiaista, lounasta kuin illallistakin. Stathis johtaa myös hotellia Sonio Beach yhdessä vaimonsa Sofian kanssa. 

Lue lisää Kreetan ravintoloista »

Ravintola Panorama, Makarskan Riviera, Kroatia

Restaurang Panorama sijaitsee noin 400 metrin korkeudessa Biokovo-vuorilla Makarskan yläpuolella ja täällä tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia sekä kansainvälisiä herkkuja. Pääset tänne omalla autolla tai ravintolan järjestämällä kuljetuksella, mikäli teet pöytävarauksen.

Lue lisää Makarskan Rivieran ravintoloista »

Ravintola El Centro, Guayadequedalen, Gran Canaria

Guayadequedalessa on ainutlaatuinen pieni ravintola El Centro, joka on rakennettu luolan sisälle. Samalla alueella myös paikalliset asuvat edelleen luolissa. Ravintolassa tarjoillaan kanarialaisia erikoisuuksia erityisissä puitteissa, joten tässä ravintolassa sinun todella tulisi vierailla!

Lue lisää Gran Canarian ravintoloista »