Makarska Rivieran ihanat ravintolat

Täältä löydät vinkkimme Makarskan Rivieran parhaisiin ravintoloihin, joita et halua jättää välistä lomasi aikana! 

Makarskan ravintolavinkit

Dinner with a view 

Biokovon vuorella, Makarskan lähellä, sijaitsee mukava ravintola nimeltä Panorama, jossa palvelu on erinomaista, ruoka maukasta ja näköalat mahtavat! Täältä näet myös ihanan auringonlaskun. Ravintola tarjoaa myös nouto- ja vientipalvelun suoraan hotellin oveltasi ravintolaan ja takaisin. 

Arta Larga by Gastro Diva

Muutaman korttelin päässä Makarskan satamasta sijaitsee mukava ravintola Arta Larga by Gasto Diva. Ruokalistalta löytyy perinteisiä annoksia modernilla vivahteella. Pöytävaraus suositellaan tekemään etukäteen. Osoite: Kalalarga 22. 

Konoba Kalalarga

Kalalarga on perinteinen kroatialainen konoba, josta saa hyvinlaitettua ja rustiikkista ruokaa. Ravintolassa ei ole valmista menuta, vaan annokset tehdään sen mukaan mitä raaka-aineita on saatavilla!

Ravintola Panorama, Makarska

Grabovac Winebar

Hyvää viiniä, pientä purtavaa, mukava henkilökunta ja viihtyisä ilmapiiri – kaikkea tätä ja paljon muuta löydät Grabovac Winebar -nimisestä ravintolasta Makarskan kirkon viereiseltä torilta. Jos haluat oppia lisää viineistä, kannattaa osallistua myäs ''Viininmaistelua Imotskissa'' -retkellemme, jonka aikana vierailemme Grabovacin perheen viinitilalla. 

Tucepin ravintolavinkit

Jeny

Ravintola Jeny on yksi Kroatian parhaista ravintoloista, jossa ruoka, palvelu ja ilmapiiri ovat erinomaisia. Ravintola on voittanut monia palkintoja, ja ollut mainittuna Michelin-oppaassa. Jos haluat kokeilla jotain uutta, suosittelemme heidän maistelumenutaan. 

Ravintola Freyja

Yksi Makarskan rivieran suosituimmista hotelleistamme on hotelli Tamaris, jossa sijaitsee ravintola Freyja. Täydellinen merinäköala, hyvä ruoka ja loistava palvelu takaavat erinomaisen ravintolakokemuksen.

Olive Tree

Olive Tree on pieni ja elegantti ravintola Tucepissa tarjoaa ''slow foodia'', joka on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Täältä löytyy myös viinikellari ja viinikauppa. 

 

Baska Vodan ravintolavinkit

Konoba Galinac

Brelan yläpuolella vuoren päällä sijaitsee pieni ravintola konoba Galinac. Ravintola on perustettu vuonna 1978, ja sieltä on uskomattoman hienot näköalat. Ravintola on erikoistunut liha-annoksiin, mutta siellä tarjotaan myös perinteisiä annoksia.

Restaurant & Wine Bar Matrioška

Restaurant & Wine Bar Matrioška on moderni kroatialainen ravintola Baska Vodassa. Täällä voit odottaa huippuluokan viiniä ja ruokaa, ja ravintolan henkilökunta tekee kaikkensa, jotta ravintolakokemuksesi olisi onnistunut.