Tamaris

apollo mondo local

  • Huoneistoja jopa 6 hengelle
  • Paljon palaavia asiakkaita
  • Rantakadun vieressä
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tervetuloa hotelli Tamarikseen - yhteen Makarskan Rivieran suosikkihotelliin. Tamaris sijaitsee aivan Tučepin kävelykadun varrella, josta löytyy useita hyviä ravintoloita. Omistajaperhe toivottaa kaikki vieraat tervetulleeksi ja tästä syystä hotelli onkin osa Apollo Mondo Local -valikoimaamme.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Superior-huoneita 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kaksioita liikuntaesteisille 1-4 hengelle. Superior-kaksioita 2-4 hengelle. Kolmioita 2-5 hengelle/2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti ja hiljainen. Kuvat ei vastannut todellisuutta huoneen osalta!
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 268 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Perheomisteinen huoneistohotelli Tamaris sijaitsee hiljaisella paikalla Tucepin laitamilla rantakadulla, jonka varrella on paljon kahviloita ja ravintoloita.

Pulahda uimaan

Hotellin allasalueella on pieni allas, jossa on erillinen osa lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rantapyyhkeitä on mahdollisuus vuokrata maksua vastaan. Pulahda uimaan hotellin edustalla olevalla pyörökivirannalla, jossa aurinkotuoleja, -varjoja ja vesiurheilulajeja lisämaksusta.

Nauti paikallisesta ja kansainvälisestä ruoasta

Hotellin à la carte-ravintola Freyja on yksi Tučepin suosituimmista ja täällä tarjoillaan niin kansainvälistä kuin kroatialaista ruokaa. Hotellissa on myös pieni myymälä, josta voi ostaa tasokkaita juustoja, viiniä ja matkamuistoja.

Lisätietoja hotellista

Maksuton wifi yleisissä tiloissa sekä rannalla hotellin edustalla. Hotelli on 7-kerroksinen ja vastaanotto sekä ravintola ovat pohjakerroksessa. Hotellissa on myös uusi siipi, missä on huoneita sekä huoneistoja. Lastensänky ja rattaa saatavilla (varauksella varma saatavuus). Maksuton parkkipaikka. Läheisten hotellien allasalueen musiikki voidaan kokea häiritsevänä. Rajoitettua liikennettä.

Tutustu ympäristöön

Tamariksen lähellä on ravintoloita ja kahviloita, jotka sijaitsevat rantakadulla.

Lue lisää Apollo Mondo Local-hotelleistamme.

Ateriat

Huoneistot: Ei aterioita. Aamiainen tai puolihoito lisämaksusta. Huoneet: Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Kausikohtaista huomioitavaa

Puolihoito on varattavissa lähdöille 25.9.2021 alkaen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Maksuton wifi