Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Puhelin, satelliitti-tv ja minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Ei ulkotilaa, osassa huoneita rajoitettu merinäköala ikkunasta. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone. Yksi huoneistoista soveltuu liikuntaesteisille.

Kaikissa huoneistoissa on erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, joissa on vuodesohva ja ruokailutila. Keittolevyt, jääkaappi, hyvinvarusteltu keittiö ja mikroaaltouuni. Kahvin- ja vedenkeittimen ja leivänpaahtime voi lainata vastaanotosta. Satelliitti-tv, radio ja puhelin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, rajoitettu merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 55-61 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Kolmioita, joissa kaksi erillistä makuuhuonetta.

Kaikissa huoneistoissa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö, joissa on vuodesohva ja ruokailutila. Keittolevyt, jääkaappi, hyvinvarusteltu keittiö ja mikroaaltouuni. Kahvin- ja vedenkeittimen ja leivänpaahtimen voi lainata vastaanotosta. Satelliitti-tv, radio ja puhelin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, rajoitettu merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 72-80 neliötä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle/2-6 hengelle

Superior-huone

Viihtyisiä superior-huoneita kahdella erillisellä vuoteella ja lisävuodemahdollisuudella vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla ja minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-kaksio

Viihtyisiä superior-kaksioita. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa ruokailutila ja vuodesohva. Keittolevyt, jääkaappi, hyvä keittiövarustus ja mikro. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin lainattavissa vastaanotosta. Satelliitti-tv, radio ja puhelin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke rajoitetulla merinäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55-61 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle