Ravintola Gran Canarialla

Gran Canarian parhaat ravintolat

Tutustu kanarialaiseen keittiöön ainoalla oikealla tavalla – syömällä! Lue vinkkimme ja löydä parhaat liharavintolat ja maukkaimmat mereneläväannokset. 

Herkullista lihaa

Jos pidät suurista, herkullisista lihapihveistä perunoiden ja kastikkeen kera, olet tullut oikeaan paikkaan. Kokeile pihvejä El Gauchossa Playa del Inglésissä, Big Horn Steak House Puerto Ricossa tai Espetadassa Playa del Inglésissä, niin tiedät mistä puhutaan! 

Tapas -taverna

La Caña on ruokapaikka, joka on erikoistunut tapaksiin Espanjan eri alueilta. Elegantti taverna sijaitsee Playa del Inglésissä, ja tarjoaa rennon ja viihtyisän ilmapiirin. Avoinna joka päivä klo 12.00–24.00. Puhelin: +34-928 76 15 53.

Syö enemmän kalaa

Jos pidät kalasta, voit syödä hyvin ravintola Henry's:issä Puerto Ricossa tai ravintola Valentine's:issä Playa del Inglésissä. Espanjassa, ja erityisesti Gran Canarialla, kalaa käytetään kotiruoassa – ja sitä kohdellaan rakkaudella ja huolenpidolla!  

Mehukasta lihaa

Patio Canario

Sataman lähellä Puerto de Mogánista löydät Patio Canarion, viihtyisän ravintolan joka on erikoistunut kala-annoksiin. Kokeile espanjan kansallisruoka paellaa, joka tarjotaan merenelävien tai kanan kanssa. Ravintola sijaitsee sataman päädyssä, jonne lautat saapuvat. Veneet ja näkymä merelle lisäävät kotoisaa tunnelmaa. Avoinna joka päivä klo 11.00–22.30. Puhelin: +34-928 56 54 56.

Tapas Bar Capaco

Baari sijaitsee San Fernandossa, joka on Playa del Inglésin kanarialaisin kaupunginosa. Tämä pieni tapas-baari tarjoaa muunnelmia kaikista mahdollisista tapas-vaihtoehdoista. Musiikki, ystävällinen henkilökunta ja mukava ilmapiiri tekevät baarista todella suositun. Pöytävaraus etukäteen on suositeltavaa. Avoinna maanantaista lauantaihin klo 17.00–23.00. Tel: +34-928 76 11 24. Mobil: +34-636 446 971.

Tyypillinen kanarialainen menu

Guantanamo

Puerto Ricon ulkopuolella sijaitsee ravintola Guantanamo. Täällä voit odottaa ammattimaista palvelua ja erinomaisia liekitettyjä liharuokia – jotka ovatkin ravintolan erikoisuus. Talvisesongilla ravintola on todella suosittu, joten pöytävarausta suositellaan. Osoite: Playa de Tauro, 351 38. Puhelin: +34-928 56 14 33.

Tango Tapas & Grill

Juan, joka on tunnettu televisiosarjoista kuten Charterhjältar ja Playa del Sol, pitää yhtä Gran Canarian suosituinta ravintolaa – Tango Tapas & Grilliä Playa del Inglésissä. Ruoka on hyvää, ja ravintola on usein täynnä, varsinkin talvisesongin aikana, joten pöytävaraus etukäteen on suositeltavaa. ¡Bienvenidos! Avoinna joka päivä klo 16.30–24.00. Tel: +34-928 764 975, mobil: +34-609 470 815. 

Skandinaavinen ravintola

1960-luvulta lähtien turistit ovat tulleet Gran Canarialle, joka on tuonut saarelle laajan valikoiman erilaisia ravintoloita eri maista. Sen vuoksi saarella on myös valikoima loistavia skandinaavisia ravintoloita. Tutut ruoat, ystävällinen skandinaavinen henkilökuntaja tunnelma tekevät ravintoloista kotoisia. Suosittelemme  kahvila Café de Parisia, jonka konditorioita löytyy kaksi Playa del Inglésistä sekä kaksi Meloneraksesta. Café de Paris on  tunnettu skandinaavisesta kahvistaan, itseleivotuista kakuistaan ja hyvistä voileivistään. Adio Mare San Agustínissa on tunnettu hyvästä ruoastaan ja skandinaavisesta ilmapiiristään, kun taas Tre Hjärtan San Agustínissa tunnetaan meriantura-annoksistaan ja chateaubriand-pihveistään, sekä livemusiikista, tanssista ja omasta viinikellaristaan. 

Meloneraksen ravintolat

Meloneraksen rantapromenadilta löytyy monipuolinen valikoima viihtyisiä ravintoloita. Kasinoa vastapäätä löydät ruokapaikan, joka tarjoaa kaikkea texmex-ruoasta sushiin ja paikallisiin kanarialaisiin annoksiin. 

Yöelämä

Gran Canarian yöelämä on hyvin tunnettu – täysillä iltapäivästä aamuun asti. Täältä löytyy monia viihtyisiä baareja sekä diskoja. Yksi tunnetuimmista illanviettopaikoista on Kasbah & Plaza Playa del Inglésissä. Suosittelemme myös eleganttia Café Operaa, joka sijaitsee torilla Plazan aukion yläpuolella.  

Café Mogán

Juo lasi cavaa ja nauti tuoreesta kalasta ja upeista maisemista Puerto de Mogánissa. Tel: +34-928 565 558.

Hyvää ruokaa luolassa Guayadequen laaksossa!

El Centro on uniikki ravintola, joka on perustettu luolaan Guayadequen laaksossa. Täällä voit nauttia herkullisista ja korkealuokkaisista kanarialaisista annoksista. Tätä et halua jättää välistä! Osoite: Barranco de Guayadeque 25, Aguimes. Tel: +34-928 172 145.

Piccola Italia

Piccola Italia San Agustínin keskustassa on aito italialainen ravintola, josta saa hyvää pizzaa ja pastaa. Italialaissyntyinen omistaja huolehtii vieraistaan hyvin, ja lämmin italialainen tunnelma ja fantastinen ruoka takaavat ihanan ruokailukokemuksen. Täältä saat myös gluteiinitonta pizzaa ja pastaa, ja ruokia saa ottaa myös mukaan. Avoinna joka päivä klo 12.00–24.00. Puhelin: +34-928 77 41 22. 

Mereneläväpaella