Ravintolat Pargassa, Kreikassa

Baari- ja ravintolavinkit

Pargassa on monia mukavia baareja, ravintoloita ja tavernoita joista valita. Nauti lounaasta mukavissa rantaravintoloissa, satamakahviloissa tai ihastele auringonlaskua ja mahtavia maisemia Pargan kaupungin ylitse. 

Veranda bar, Parga

Hyviä juomia Verandassa

Veranda on yksi Pargan mukavimmista baareista, joka on saanut nimensä sen takapihalla olevan suuren verannan takia. Täällä saat nauttia hyvistä drinkeistä ja upeista maisemista. Aika ajoin baarissa järjestetään myös musiikkitapahtumia, ja öisin baari muuntautuu diskoksi. Verandan löydät satamakadun vasemmalta puolelta. 

Oscars pizza

Jos mielesi tekee hyvää italialaista, satamakadun lähettyvillä sijaitseva Oscars pizza on loistava vaihtoehto. Ravintolasta voit tilata erinomaista pizzaa ja maukasta pastaa. 

Tango Club

Päiväsaikaan Valtoksen rannalla on usein paljon ihmisiä ja tunnelma on kiireinen, mutta auringon laskiessa tunnelma rauhoittuu. Voit kävellä iltaisin Pargan satamakatua pitkin, ja nauttia rennosta ilmapiiristä. Kenties haluat viettää mukavan illan Tango Clubilla, joka sijaitsee noin 25 minuutin päässä keskustasta. Seuraa portaita, jotka johdattavat ylös linnalle, ja jatka suoraan eteenpäin. Rannan loppupäästä löydät Tango Clubin. 

Salvator Hotel Villas & Spa

Ylellinen Salvator

Salvator on Pargan ainoa viiden tähden hotelli, ja hotellista löytyvä ravintola on yksi saaren parhaista. Voit luottaa siihen, että ruoka on erinomaista! Hotelli sijaitsee hieman Pargan ulkopuolella, ja tänne pääset helposti taksilla tai vuokra-autolla. Hotelli kulkee myös bussiyhteys Pargan keskustasta useita kertoja päivässä. 

Sakisin herkkuja

Sakis on monien suosikkiravintola. Perinteisen tavernan omistaa Sakis perheineen, ja ruokalistalta löytyy kreikkalaisen keittiön parasta antia. Sakis ja hänen poikansa toimivat tarjoilijoina, samalla kun vaimo Maria loihtii herkkuja keittiön puolella. Linna sijaitsee matkalla kohti Pargan linnaa, kun kävelet portaita ylös linnalle n. 50 metriä Andreaksen tavernan ohi. 

Eksklusiivinen Castello

Monien mielestä Castello -niminen ravintola on ehdottomasti Pargan parhaimmistoa. Se sijaitsee hotelli Acropolin ensimmäisessä kerroksessa, ja ravintola tarjoaa herkullista ruokaa mukavassa ilmapiirissä.