Alcudian ravintola

Ravintolavinkkejä Alcudiassa ja Playa de Murossa

Perheiden rakastamista Alcudiasta ja Playa de Murosta on helppoa löytää hyvä ravintola. Valinnanvaraa löytyy perinteisistä espanjalaisista annoksista kansainvälisen keittiön herkkuihin. Alcudian viihtyisästä satamasta löydät ravintoloita ihanalla merinäköalalla, joissa voit nauttia kala- ja äyriäisannoksista. 

Sa Tavernas

Alcudian kapeilta kaduilta löydät ravintolan, josta saa erinomaisia tapaksia. Sa Tavernasin viihtyisä puutarhassa voit nauttia espanjalaisesta tunnelmasta vanhassa keskiaikasessa talossa. Osoite: C/Serra 9, Alcudia.

Bodega d'es Port

Pienen matkan päässä Alcudian satamasta löydät ravintolan nimeltä Bodega d'es Port. Maalaismaisen espanjalaisen ravintolan ruokalistalta löytyy grillattua kalaa ja muita mereneläviä. Suosittelemme lämpimästi heidän tapaksiaan. Osoite: Teodoro Canet 8, Puerto Alcudia. 

Espanjalaista kotiruokaa

Ravintola Ben Fetissä voit syödä edullisesti ja nauttia hyvästä ruoasta. Myös paikalliset suosivat paikkaa. Mukava ja suosittu ravintola sijaitsee Alcudian sataman pikkukujilla. Osoite: C/Dels Pins 11, Puerto de Alcudia.

Vanha kylä Alcudiassa

Piero Rossi

Ravintola Piero Rossi sijaitsee Alcudian satamassa, ja täällä voit nauttia kiviuunissa valmistetusta pizzasta ja muista italialaisista herkuista. Nauti hyvästä ruoasta ja juomasta kauniissa maisemissa, ja nauti upeista jahdeista jotka lepäävät satamassa. Osoite: Paseo Marítimo, Alcudia. 

Alcudia

Tapaksia merinäköalalla

Sa Taverna D'es Portissa voit syödä tapaksista, maukkaista pihveistä tai grillatusta kalasta, ja nauttia upeasta merinäköalasta ja Alcudian sataman veneistä. Ravintola sijaitsee laiturilla Alducian satamassa. Osoite: Paseo Marítimo 1 (lähellä Piero Rossin pizzeriaa).

Tanssi kesällä

Jos tykkäät tanssimisesta, Göta Kanal on oikea paikka sinulle. Sesonkiaikana musiikkia soitetaan koko päivän, ja useina iltoina viikossa on teemaviikkoja flamencon ja brasilialaisen tanssin parissa. Nälän yllättäessä laajasta á la carte -valikoimasta löytyy valinnanvaraa jokaiseen makuun. Osoite: C/del zoo 3, Alcudia.

Sa Placa

Alcudian vanhan kaupunginosan torilla sijaitsee Sa Placan perheravintola. Se on tunnettu kylän parhaasta paellastaan, ja ravintolasta saat myös kalaa, lihaa ja tapaksia. Lapsille löytyy erillinen lastenmenu. Osoite: Placa Constitució 1, Gamla Alcudia.

Ravintola mielenkiintoisella historialla

Hemmottele itseasi maukkaalla aterialla Satyricónissa. Ravintola oli ennen elokuvateatteri, mutta se on nyt täysin remontoitu ja onkin yksi alueen kauneimmista ravintoloista. Roomalaisen amfiteatterin mukaiseksi sisustettu ravintola tarjoaa hyviä pihvejä ja tuoretta kalaa lounasaikaan, sekä salaattia ja muita yksinkertaisia annoksia. Ota mukaasi koko perheesi, ystäväsi ja muut läheiset. Satyricónissa jokainen ruoka-aika on juhla-aika. Pöytävarausta suositellaan. Osoite: Placa Constitució 4, Gamla Alcudia.

Hyvää pizzaa Romassa

Keskeltä Alcudiaa löydät ravintola Roman, jossa saat aina hyvää ruokaa ja ystävällistä palvelua. Täällä syöt Alcudian parasta pizzaa ja ihania pasta-annoksia. Osoite: A/Pedro mas reus, Alcudia.

Bodega del Mar

Tämä ravintola sijaitsee Alcudian sataman loppupäässä, ja on erikoistunut hyviin tapaksiin. Täältä saat myös Alcudian parhaat hampurilaiset – tilaa etukäteen hampurilainen kaikilla mausteilla, etkä takuulla tule pettymään! Osoite: C/Gabriel Roca 11, Puerto de Alcudia.

S'Albufera

Playa del Murossa sijaitsee ihana grilliravintola, jossa tarjotaan grillattuja vartaita, suuria mehukkaita pihvejä, tapaksia ja tuoretta kalaa. Lapsille on oma ruokalista, ja he voivat ruokaa odottaessa piirrettä väriliiduilla. Osoite: A/Albufera 55, Playa de Muro.

Topo Gigio

Topo Gigiossa tarjoillaan vasikankyljyksiä ja maukkaita pihvejä. Lapsille löytyy oma pieni leikkinurkkaus, jossa voi odottaa ruoan tuloa. Osoite: Av/S'Albufera 37, Playa de Muro.

 

Alcudian ravintola

Kauniita maisemia León Rojossa

Aivan rannan tuntumassa Playa de Murossa sijaitsee suosittu León Rojo. Rauhallisesta ja viihtyisästä ravintolasta on upeat näkymät Alcudian satamaan. Täällä voit nauttia hyvästä ruoasta ja merinäköalasta. Ruokalistalta löytyy espanjalaisia klassikoita ja paellaa. Ravintolan erikoisuudeta on tuore kala ja liha, jotka grillataan avotulella. Osoite: Av/Del Mar 8, Playa de Muro.