Mallorcan matkavinkit

Mallorcan matkavinkit

Mallorcaa on helppo rakastaa! Pienet lahdet, luonnonkauniit vaellusreitit ja trendikkäät kahvilat – täältä löydät vinkkimme täydelliseen lomaan Mallorcalla.

Palman kaupunki

Palman kaupunkiin on helppo mennä eri puolilta Mallorcaa. Shoppailua, hyvää ruokaa ja rentouttavaa rantaelämää – Palmasta löytyy varmasti kaikkea, mitä onnistuneeseen lomaan tarvitaan!

Lue lisää

Koko perheen Mallorca

Mallorcalta löytyy monia hauskoja aktiviteetteja koko perheelle! Miltä kuulostaisi vesipuisto, safari jännittävine eläimineen, akvaario ja sen eksoottiset merenelävät ympäri maailmaa tai mystinen House of Katmandu?

Lue lisää

Koe Mallorcan kaunis luonto

Mallorca on saari, josta löytyy monia luontoelämyksiä ja kauniita maisemia. Täältä löydät kasvitieteellisiä puutarhoja joissa rentoutua, jännittäviä luolia joita tutkia, upean vuoriston ja luonnonsuojelualueita niin maalla kuin merelläkin.

Lue lisää

Mallorcan parhaat nähtävyydet

Listasimme rakastetun Mallorcan 10 parasta nähtävyyttä, joita suosittelemme lomasi aikana. Mitä olisikaan loma Mallorcalla ilman käyntiä La Seun katedraalilla, tippukiviluolissa tai Chopin museossa. 

Lue lisää

Instagram -kuvia Mallorcalta

Täältä löydät ruotsalaisen matkaopas Victorian Instagram -kuvia Mallorcalta. Seuraa Apollomatkoja myös Instagramissa, ja inspiroidu matkakohteistamme! Merkitse myös omat kuvasi nimellä #apollomatkat.

Lue lisää

Palman nähtävyydet

Palma on Mallorcan pääkaupunki, jossa on upeita nähtävyyksiä ja rakennuksia kuten La Seu, L' Almudaina ja Castell de Bellver. Vanhasta kaupunginosasta löytyy myös monia viihtyisiä katuja ja kujia tutkittavaksi.

Lue lisää

Tutustu Mallorcaan

Mallorcalta löytyy upeita näköaloja, viihtyisiä pieniä kyliä ja historiallisia paikkoja, joissa käymistä suosittelemme lomasi aikana. Tee ihana päiväretki ja tutustu saareen vielä paremmin!

Lue lisää

Kulinaristin Mallorca

Mallorcalla todella tiedetään miten tehdä hyvää ruokaa, ja seitsemälle saaren ravintoloista on myönnetty himottu Michelin -tähti. Lue parhaat vinkkimme, ja nauti hyvästä ruoasta ja uusista makuelämyksistä lomasi aikana.

Lue lisää

Espanjalaiset erikoisuudet

Mallorcalta löytyy upeita annoksia ja herkkuja kokeiltavaksi. Parhaat makuelämykset syntyvät paikallisista raaka-aineista Välimereltä ja sen ympäriltä. Kruunaa lomasi ikimuistoisilla makuelämyksillä!

Lue lisää

Ravintolavinkit etelärannikolle

Palma Novassa, Magalufissa ja Palmassa on ravintoloita ja baareja jokaiseen makuun. Monet sijaitsevat viihtyisillä pikkukujilla terasseilla, joista on näkymät Välimerelle – löydä omat lempiravintolasi Mallorcalta!

Lue lisää

Ravintolavinkkejä Alcudiaan

Alcudiasta ja Playa de Murosta on helppoa löytää hyvä ravintola. Valinnanvaraa löytyy perinteisistä espanjalaisista annoksista kansainvälisen keittiön herkkuihin. Alcudian viihtyisästä satamasta löydät välimerellisiä ravintoloita ihanalla näköalalla. 

Lue lisää

Mallorcan fantastiset rannat

Mallorca on aurinkoa rakastavien rantalomailijoiden paratiisi! Kilometrien pituisten hiekkarantojen ja viihtyisien lahtien joukosta löydät takuulla oman suosikkirantasi - halusit sitten nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta tai kokeilla erilaisia aktiviteetteja ja vesiurheilulajeja. 

Lue lisää

Shoppailua Mallorcalla

Mallorcalla on loistavat shoppailumahdollisuudet. Täältä löydät eläväisiä markkinoita paikallisine tuotteineen, pieniä putiikkeja, moderneja ostoskeskuksia ja laadukkaita vaatekauppoja. 

Lue lisää

Mallorcan urheilumahdollisuudet

Mallorca sopii loistavasti urheilusta kiinnostuneille matkailijoille, ja täältä löydät monipuolisen valikoiman aktiviteetteja joista valita. Kokeile esimerkiksi erilaisia vesiurheilulajeja, tennistä, golfia, ratsastusta, pyöräilyä, kiipeilyä tai vaellusta. 

Lue lisää

Mallorcan nähtävyydet

Mallorca on monipuolinen saari, josta löytyy paljon hienoja nähtävyyksiä, kaunista luontoa ja retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin. Mallorcalta ja varsinkin Palmasta ja sen läheisyydestä löytyy paljon hyviä ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. 

Lue lisää