Vesiurheilua Mallorcalla

Mallorcan urheilumahdollisuudet

Mallorca sopii loistavasti urheilusta kiinnostuneille matkailijoille, ja täältä löydät monipuolisen valikoiman aktiviteetteja joista valita. Kokeile esimerkiksi erilaisia vesiurheilulajeja, tennistä, golfia, ratsastusta, pyöräilyä, kiipeilyä tai vaellusta. 

Pelaa golfia

Mallorcalta löytyy useita hyviä golfkenttiä. Jos haluat pelata haastavalla kentällä, valitse Real Golf de Bendinat, joka sijaitsee kymmenen minuutin matkan päässä Palmasta tai Pollenca Golf, joka sijaitsee saaren pohjoisosassa. Canaymel Golf on monipuolinen kenttä saaren koillispuolella. Poniente Golf Majorica, joka sijaitsee Maglufin läheisyydessä, on yksi Mallorcan vanhimmista klubitaloista ja sen kenttä on äänestetty yhdeksi parhaista. Golf Club Vall d'Or Majorica, joka sijaitseee Cala d'Oron ulkopuolella, on hyvä kenttä vehreässä ympäristössä. 

Gokart

Jos haluat tuntea adrenaliinin virtauksen kehossasi kannattaa kokeilla carting -ajoa Maglufissa. Karting Magalufista löytyy kolme eri rataa, aikuisille, nuorille ja lapsille. Aikuisten hinnat vaihtelevat 11 ja 25 euron välissä ja lasten 9 ja 11 euron välissä. 

Karting

Pyöräile Mallorcalla

Keväällä ja syksyllä Mallorca houkuttelee monia pyöräilijöitä, niin ammattilaisia kuin harrastelijoitakin. Maisemat jylhine kallioineen ja rinteineen sopivat täydellisesti pyöräilemiseen. Alueelta löytyy myös monia paikkoja, joista voit vuokrata pyörän. 

Vaellusta

Vaellusta lomallasi

Mallorca on oikea unelma niille, jotka pitävät vaeltamisesta, sillä saarelta löytyy useita merkittyjä vaellusreittejä. Yksi suosituista reiteistä on Sant Elmin ja Sa Trapan välillä. Samalla alueella on monia vaellusreittejä, joissa voit nauttia luonnosta ja eläimistöstä. Myös Sóllerista ja Valldemossasta lähtee monia hienoja reittejä. Voit lähteä vaellukselle joko omin päin, tai varata opastetun kierroksen paikallisen oppaan kanssa. 

Tennis ja kuntosali

Niille, jotka haluavat pysyä kunnossa ja urheilla loman aikana, löytyy Sporting Fitness Center Club -kuntokeskus Palma Novassa. Täällä voit pelata tennistä, padel-tennistä, kokeilla pilatesta tai käydä kuntosalilla. 

Kuntokeskuksessa on myös mahdollisuus saada tunteja tennisohjaajalta, jos haluat hioa tekniikkaasi. Tunti tennistä kustantaa 16 euroa ja tunti padel-tennistä maksaa 13,80 euroa. Muistathan varata ajan etukäteen. Kuntokeskus on avoinna 9.30-22.00. 

Kalastus

Opettele kalastuksen salat Mallorcalla! Painavimmat kalat joita voit napata painavat jopa kuusi kiloa. Jos heität veteen piene palan leipää, voi ympärilläsi olla jopa 3000 kalaa. Yleisimmät kalalajit jotka nappaavat koukkuun ovat tonnikala ja paksuhuulikeltti. Monet kalastusalukset lähtevät Alcudiasta, Porto Colomista ja Pollencasta.