Paella
Espanjalainen kansallisruoka paella on makuelämys jota ei kannata jättää välistä! Annos on saanut nimensä suuresta paistinpannusta, jossa se valmistetaan. Se koostuu riisistä joka on maustettu sahramilla, herneistä, paprikasta ja mausteista. Paellasta on monia eri versioita, mutta klassinen versio sisältää jänistä, possua, makkaraa, kalaa ja mereneläviä. Oikean paellan tekemisessä kestää noin 20 minuuttia, ja siihen käytetään paljon rakkautta ja hyviä ainesosia, jotta mausta tulisi täydellinen. Valmis paella maistuu hyvältä ja myös näyttää hyvältä!
Sobreasada
Savustettu makkara sobreasada on tehty ”porc negrestä”, eli mustasta siasta. Makkara maustetaan punaisella paprikalla, ja se ripustetaan kuivutaan 1-8 kuukaudeksi. Vaikka se näyttää tavalliselta makkaralta, se muistutttaa koostumukseltaan enemmän pateeta, ja sitä syödään usein siivuina leivän päällä.