Vesipuisto koko perheelle

Koko perheen Mallorca

Mallorcalta löytyy monia hauskoja aktiviteetteja koko perheelle! Miltä kuulostaisi ratsastusretki, vesipuisto tai mystinen House of Katmandu?

Mallorcan vesipuistot

Mallorcalla on useita vesipuistoja, joissa koko perhe voi nauttia lomapäivistä. Suurimmat ja suosituimmat ovat Aqualand Arenalissa, Hidro Park Alcudiassa ja Western Waterpark Palmanovassa. Vesipuistoista löytyy jokaiselle jotakin – lyhyitä, pitkiä, nopeita ja rauhallisia liukumäkiä. Uskallatko kokeilla vapaapudotusta, vai nautitko mielummin rauhallisemmasta menosta? Alueelta löytyy myös ravintoloita, muita aktiviteetteja sekä suuri nurmikkoalue, jossa voit levätä ja ottaa rennosti. 

Rancho Grande Alcudiassa

20 minuutin päässä Alcudiasta sijaitsee Rancho Grande, joka sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Täällä voit viettää päivän raikkaassa ulkoilmassa hevosten kanssa. Kokeneen oppaan kanssa voit kokeilla ratsastusta metsässä, tai kokeilla hevosvaunussa olemista. Farmilta löytyy myös paljon muita eläimiä joita voit käydä katsomassa, ja erityisesti pienet possut ovat hauskoja uusia tuttavuuksia. Iltaisin tarjotaan maukas grilli-illallinen, ja samaan aikaan on myös hauskaa ohjelmaa. Rancho Grandeen pääset maksuttomalla kuljetuksella hotelliltasi. 

Rancho Grande
House of Katmandu

House of Katmandu Magalufissa

House of Katmandu Magalufissa on ylösalaisin oleva talo täynnä yllätyksiä ja elämyksiä. Talon 4D-elokuvateatteri on yksi suosituimmista kohokohdista!

Aivan Palman ulkopuolella, Ca'n Pastillassa, sijaitsee fantastinen Palma Aquarium. Akvaario on todella moderni ja hienosti rakennettu, ja siellä olevat kalat ja muut merenelävät ovat tulleet niin Välimereltä kuin muistakin paikoista ympäri maailmaa. Tässä erityisessä ympäristössä voit kulkea eri osioiden välillä, jotka on jaoteltu maailman paikkojen ja eri lajien kesken. Palma Aquarium on tunnettu valtavasta haitankistaan, joka on 33 metriä mitkä, 25 metriä leveä ja 8,5 metriä syvä, jossa voit ihailla upeita eläimiä ja nähdä esimerkiksi kuinka niitä syötetään. Voit myös kokeilla snorklaamista merikilpikonnien kanssa suuressa puutarhassa, ja lapsille löytyy oma merirosvoaiheinen leikkikenttä. 

Koe Mallorcan itärannikko

Mallorcan itärannikolta löytyy monia mukavia lahtia, jotka voi kokea parhaiten meren rannalta. Cala d'Orosta voit matkustaa lasipohjaisella veneellä ja tutustua merenalaiseen elämään. Todella jännittävä kokemus kaiken ikäsille!

Minigolfia Magalufissa ja Palmanovassa

Haasta ystäväsi tai perheesi minigolf-turnauksessa! Magalufista ja Palmanovasta löytyvät Minigolf Fantasia ja Expedition Golf, jotka tarjoavat minigolf-elämyksiä vesiputousten, siltojen ja upeiden viheralueiden ympäröimänä!