Playa de Muro

Mallorcan fantastiset rannat ja mukavat lahdet

Mallorca on aurinkoa rakastavien rantalomailijoiden paratiisi! Kilometrien pituisten hiekkarantojen ja viihtyisien lahtien joukosta löydät takuulla oman suosikkirantasi - halusit sitten nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta tai kokeilla erilaisia aktiviteetteja ja vesiurheilulajeja. 

Playa de Formentor

Formentorin hiekkaranta on yksi Mallorcan upeimmista! Jos saavut rannalle autolla, voit samalla nauttia upeista maisemista matkan varrella. Ranta sijaitsee saaren pohjoisimmassa niemenkärjessä, ja tänne pääset myös lautalla Port de Pollencasta. 

Sa Calobra

Saaren kiehtovin saari löytyy Sa Calobralta länsirannikolta. Päästäksesi rannalle sinun täytyy kulkea vuorten sisäisistä tunneleista, ja pientä rantaa ympäröivät jylhät kalliot. Kirkkaan turkoosi vesi houkuttelee uimaan kuumana kesäpäivänä!

Cala Tuent

Tämä ranta on kaunis sijaitsee kivimuodostelmien ja Cala Tuentin kylän välissä. Ympäröivä luonto on häikäisevän kaunista, ja muodostaa rannalle upeat maisemat  – rauhaa rakastavien kannattaa suunnata tänne! 

Formentorin ranta

Es Trenc

Mallorcalla on useita kauniita rantoja, mutta kaakkoisosassa sijaitseva Es Trenc on niistä kaunein. Sen luonto on säilynyt hyvin, ja rannalla on rauhallinen ja maaginen tunnelma. Es Trenciä kutsutaan usein myös Mallorcan Karibiaksi, ja sen valkoinen hiekka ja turkoosi vesi tarjoavat täydelliset puitteet auringonottoon, uimiseen ja rentoutumiseen.

Ranta Alcudiassa

Ihana Alcudian ranta

Alcudian ranta on monien suosikki! Matala ja lapsiystävällinen ranta tarjoaa puitteet myös vesiurheiluun, ja voit tehdä myös kävelyretken satamaan rantaa pitkin. Rannan läheisyydessä on useita ravintoloita, joista saa hyvää ruokaa.

Cala d'Or

Löydä oma lahdenpoukamasi

Mallorcan itärannikolla on useita pieniä lahtia. Rantoja ympäröi jylhät kalliot, jotka takaavat rauhaa ja hiljaisuutta. Kokeile esimerkiksi Cala d'Orin ja Cala Ferreran pieniä rantoja, tai vieraile suositulla Cala Millorilla. Porto Petron lähellä itärannikolla sijaitsee luonnonsuojelualue ja kolme pientä lahtea, joista yksi on ihana Cala Mandrago.

Etelän rannat

Jos haluat nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta koskemattomalla rannalla, kannattaa suunnata kohti etelän pieniä lahtia. Portal Vellsin läheisyydessä Cala Figueran sotilasalueen ulkopuolella on useita pieniä lahtia, joissa vesi on turkoosia ja ilmapiiri on rauhallinen. Alueen luonto on kaunista, ja näkymä kalliolta kohti Cap de Cala Figueran majakkaa on häikäisevä. Playa de Portal Vellsissä on pieni ravintola ja muutamia aurinkotuoleja.