Kokemuksia Scorpios -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 233 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
7,8 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
7,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

Paula,
Helsinki

+
Kaunis merinäköala, siisti hotelli vaikka hieman vanha rakenteiltaan ja kalusteiltaan. Melko hyvin sai palvelua kun osasi pyytää englanniksi ja mitä he osasi vastata samalla kielellä.
-
Jotain virikettä saisi hotellilla olla, lehtiä tai pokkareita myytävänä tai pikku-kirjasto tai vastaava.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-02


8 10:stä

Tapio,
Tuuri

+
Työntekijät kaikki tervehtivät asiakkaita ja keskustelivat heidän kanssa. Mahtavat näköalat merelle. Ruoka oli hyvää ja riittävästi. Johtaja oli ystävällinen , toi laukkumme linja-autolta hotellille tullenmennen.
-
Hotellin kyltin voisi uusia ja laittaa kukkia kyltin lähelle.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-12


8 10:stä

Tiina,
Turku

+
Mahtava henkilökunta ja huikeat näköalat altaalta. Kreikkalaisilta oli koko perheen suosikki.
-
Huoneessa haisi allaskaapissa home ja esim suihkua ei saanut seinään kiinni ollenkaan. Myöskään palovaroitinta emme huoneessa nähneet, mikä on aika iso miinus.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-12


8 10:stä

Maarit,
Porvoo

+
Scorpiosissa on mukavan kokoinen uima-allas ja aurinkoterassi, josta avautuu huikea näköala. En syönyt paljoa hotellilla, mutta ne ruoat joita söin, olivat herkullisia, mm.talon fetasalaatti. Siistijät tekivät hyvää työtä, löysinpä sängylle unohtuneen pyjamanikin viuhkamaisesti viikattuna :-) Hotellissa oli hyvä palvelu. Talon isäntä auttoi jopa saamaan vuokrapolkupyörän tipahtaneet ketjut paikalleen. Oivallinen tukikohta matkailijalle, jota ei pieni päivittäinen kuntoilu portaiden muodossa haittaa. Lomailin rauhassa, ilman häiriötekijöitä.
-
Kaikki tehtiin asiakkaiden viihtymiseksi ja itse palvelussa ei mielestäni oikeastaan ollut parannettavaa. Ei täkkejä, huoneessa peittoina perinteinen paksu villaviltti joka ainakin minulla ärsytti hengitysteitä niin että en pystynyt sen kanssa nukkumaan. Onneksi sää oli niin lämmin, että pelkkä lakana riitti lopulta oikein hyvin peitoksi.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-17


7 10:stä

Pirjo,
Kouvola

+
Hyvä aurinkoterassi, upeat näkymät. Ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-20


7 10:stä

Tarja,
Jämsä

+
Pieni koko. Hyvä näköala merelle.
-
Pussilakanat!

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


8 10:stä

Minna,
Vantaa

+
Uima-allas, hienot maisemat, ystävällinen palvelu
-
Pihapiirin jyrkkiin rappusiin kaiteet suotavaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


7 10:stä

Tomas,
Orivesi

+
Erittäin ystävällinen palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-01


7 10:stä

Mira,
Kotka

+
Hyvä ja ystävällinen palvelu, nopea palvelu, täytti odotukset.
-
Wc olisi voinut olla paremmin siivottu hotelliin tultaessa. Olisiko siivoojan kuulunut pestä likaiset lasit?

Vahvistettu asiakas: 2018-09-17


8 10:stä

Hanna,
Jyväskylä

+
Hienot näköalat, viihtyisä allasalue, ravintolassa hyvä ruoka. Hotelli mukavan pieni, yhteisöllinen tunnelma muiden hotellivieraiden kanssa. Henkilökunta ystävällistä.
-
Hotellilta lähdettäessä olisi matkalaukkukuljetus tarpeellinen runsaiden portaiden takia. Henkilökunta lupasi kysyttäessä kuljettaa laukkuni, mutta olivat sen unohtaneet ja piti vielä bussipysäkiltä lähteä kyselemään missä laukku viipyy. Ampiaisia oli paljon allasalueella ja parvekkeella. Niiden torjuntaan olisi kaivannut jotakin välinettä. Huoneiston ruuanlaittovälineet olivat huonokuntoisia (esim. paistinpannu) Kuljetus keskustaan hotellilta vaikkapa edes pientä maksua vastaan, tien vartta oli vähän turvaton kulkea kun ei ollut jalankulkuväyliä. Hotellin lähellähän ei ole muita palveluita kuin pieni marketti.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Scorpios -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

78 arvostelua
Erinomainen
 
28
Erittäin hyvä
 
40
Hyvä
 
7
Ei kovin hyvä
 
3
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

11.8.2017

Kirjoittanut Marlin0966 Tampere, Suomi

Merinäköala vailla vertaa

Aivan huikaisevan kaunis merinäköala huoneistostamme eli kyllä kannattaa ehdottomasti lisämaksusta ottaa. Bussi jättää mäen alle, mutta eipä se haitannut, koska matkatavarat tultiin autolla hakemaan hotellille. Muutaman sadan metrin päässä on hyvä ranta ja Joonian meren upean kirkas vesi. Hotellilla on mahdollisuus ostaa aamiainen. Ruokalistalta löytyi monia maukkaita annoksia kohtuu hintaan. Isäntäväen ja muun henkilökunnan lämpimän ystävällinen palvelu teki meihin lähtemättömän vaikutuksen. Ensi vuonna uudelleen.

 
4.12.2016

Kirjoittanut JanisGyros Eurooppa

Hotelli näköaloin.

Hotelli sijaitsee rinteessä joten hieman kapuamista riittää. Sijainti keskustan ulkopuolella joten aika rauhallinen miljöö. Paikan isäntä todella mukava ja avulias . Kannattaa pyytää ja maksaa ekstraa huoneesta merinäköalalla. Se nimittäin palkitaan kyllä. Oli huoneesta niin mahtavat maisemat että oksat pois. Huone ihan perus ok ja hintalaatuun riittävä. Ite ainakin viihdyin . Uima allas alue myös ihan kiva. Hotellin palveluita en käyttänyt muuten ni niistä en osaa sanoa. Lähin kauppa pieni hotellin alapuolella kadun varrella. Rappuja alas ja kauppa siinä . Lähin ranta myös lähellä. Tosin siellä ei palveluita ja aika lailla ahdasta oli. Mutta kaunista oli.

 
14.9.2016

Kirjoittanut Merja J Kokkola, Suomi

Maisema kuin taulu

Varasimme huoneen merinäköalalla ja sen todella saimme. Huoneistossa kuluneisuutta, mutta siisti ja toimiva. Matkustimme pariskuntana, mutta lapsiperheille voi hotellin sijainti aiheuttaa haasteita. Hotelli sijaitsee jyrkässä rinteessä ja suuremmat kaupat sekä ravintolat ovat noin 2 km: päässä. Liikuimme moottoripyörällä, mikä oli loistava valinta. Pääsimme tutkimaan helposti ja nopeasti ympäristöä. Hotellilla tilava parkkipaikka.

 
9.8.2016

Kirjoittanut SannaL440

Käynti

Ainakin alarakennusten huoneet pimeitä, kosteita, homeen- ja tupakantuoksuisia. Pyydettäessä huoneen vaihtoa vahvan tupakantuoksun vuoksi, henkilökunta aloitti nyrpeä kohtelun eivätkä suostuneet huoneen vaihtoon vaikka hotellissa huoneita vapaana. Keittiön varustus puutteellinen. Allas ei niin puhdas mitä olisi toivonut.

 
18.6.2016

Kirjoittanut Suomi-Kaisu Suomi

Ihana perheomisteinen maisemahotelli

Sopiva (n. 20 min) kävely Nidrin keskustaan, Välittömässä läheisyydessä kauppa, muut palvelut keskustassa. Ihana ja ystävällinen henkilökunta, perussiisti hotelli sekä huoneisto, upeat maisemat ja saaren paras kreikkalinen salaatti. Miinuksena netti toimi satunnaisesti. Ei sovi liikuntarajoitteisille portaiden takia.