Elati

  • Lähellä merta
  • Rauhallinen sijainti
  • Valmista itse ruokaa
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tämä huoneistohotelli on todellinen helmi keskellä Nidriä. Ranta sijaitsee aivan hotellin takana ja sinne kuljetaan pienen puutarhan kautta. Mikäli haluat syödä illallista hotellilla, on jokaisessa huoneistossa minikeittiö.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Suurehkoja yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-2/1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

6,6 10:stä
Perustuu 13 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Elati on pieni ja viihtyisä hotelli aivan rannassa Nidrin keskustassa. Voit valmistaa itse ruokaa huoneistossa ja nauttia tunnelmallisista illoista ulkona.

Rannalla aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Rannan ja hotellin välillä on pieni puutarha, jossa voit pitää paussin auringosta. Ihaile merellä siintäviä veneitä ja nauti pulahduksesta kristallinkirkkaassa vedessä. Hotellin sijainti on täydellinen Nidriin ja Lefkakseen tutustumista varten. Vuokraa auto tai lähde valmiille retkelle Lefkaksen saaristoon.

Lähistöllä on useita ravintoloita, tavernoja, baareja muutaman minuutin matkan päässä. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Eloisa ympäristö voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Ei aterioita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.