Nidri

Lefkaksen matkavinkit

Lefkas on tunnettu fantastisista rannoistaan ja kauniista luonnostaan. Tällä saarella pääset kokemaan aitoa kreikkalaista saarielämää, ja voit kokeilla myös hauskoja vesiaktiviteetteja. Meidän matkavinkeistämme löydät ikuiset suosikit ja unohdetut helmet – tervetuloa tutustumaan Lefkaksen saareen! 

Lefkaksen kuusi parasta rantaa

Lefkakselta löydät koko Kreikan hienoimpia rantoja kristallinkirkkaan meren äärestä. Länsirannikon rauhallisista rannoista itäpuolen eläväisiin hiekkarantoihin – täältä löydät kuusi meidän suosikkirantaamme!

Lue lisää

Aktiviteetteja Lefkaksella

Aitoja kreikkalaiskyliä viihtyisine tavernoineen, kauniita saaria ja paikallisia viinitarhoja – Lefkaksella ja sen ympäristössä löytyy monia paikkoja tutkittavaksi. Kokeile taitojasi myös esimerkiksi sukelluksen, surffauksen ja varjoliidon parissa. 

Lue lisää

Lefkaksen nähtävyydet

Lefkas on täynnä upeita ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Pittoreskit kylät ja hienot, vanhat kirkot, vesiputous ja upeat maisemat ovat esimerkkejä saaren nähtävyyksistä – lue lisää ja ihastu!

Lue lisää

Lefkaksen ravintolavinkkejä

Mukavia illallisia meren äärellä auringonlaskussa, perinteistä kreikkalaista ruokaa, hyvää pizzaa ja virkistäviä drinkkejä. Suositussa Nidrissä on suuri valikoima hyviä ravintoloita, baareja ja kahviloita. Täältä löydät yhdeksän suosikkiamme!

Lue lisää

Löydä seuraava unelmalomasi