Kokemuksia Scorpios -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 144 arvioon
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
8,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,2 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-13


8 10:stä

+
Rauha, hiljaisuus. Henkilökunta oli ystävällistä. Aivan upea näköala merelle, ilmastointi,hyvä sänky. Allasalue oli siisti ja aurinkotuoleja hyvin.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-06


8 10:stä

+
Oma rauha, ei kuulunut meteliä muualta. hyvä ilmastointi sekä sopiva koko. Hotellin henkilökunta oli ystävällistä ja auttavaista.
-
Ampiaisia liikaa uima-altaalla. Hankala toki niitä karkoittaa kun kasvit tarvitsevat myös niitä.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-16


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-08-09


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-16


7 10:stä

+
Kaunis merinäköala, siisti hotelli vaikka hieman vanha rakenteiltaan ja kalusteiltaan. Melko hyvin sai palvelua kun osasi pyytää englanniksi ja mitä he osasi vastata samalla kielellä.
-
Jotain virikettä saisi hotellilla olla, lehtiä tai pokkareita myytävänä tai pikku-kirjasto tai vastaava.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-02


8 10:stä

+
Työntekijät kaikki tervehtivät asiakkaita ja keskustelivat heidän kanssa. Mahtavat näköalat merelle. Ruoka oli hyvää ja riittävästi. Johtaja oli ystävällinen , toi laukkumme linja-autolta hotellille tullenmennen.
-
Hotellin kyltin voisi uusia ja laittaa kukkia kyltin lähelle.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-12


8 10:stä

+
Mahtava henkilökunta ja huikeat näköalat altaalta. Kreikkalaisilta oli koko perheen suosikki.
-
Huoneessa haisi allaskaapissa home ja esim suihkua ei saanut seinään kiinni ollenkaan. Myöskään palovaroitinta emme huoneessa nähneet, mikä on aika iso miinus.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-12


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-12


8 10:stä

+
Scorpiosissa on mukavan kokoinen uima-allas ja aurinkoterassi, josta avautuu huikea näköala. En syönyt paljoa hotellilla, mutta ne ruoat joita söin, olivat herkullisia, mm.talon fetasalaatti. Siistijät tekivät hyvää työtä, löysinpä sängylle unohtuneen pyjamanikin viuhkamaisesti viikattuna :-) Hotellissa oli hyvä palvelu. Talon isäntä auttoi jopa saamaan vuokrapolkupyörän tipahtaneet ketjut paikalleen. Oivallinen tukikohta matkailijalle, jota ei pieni päivittäinen kuntoilu portaiden muodossa haittaa. Lomailin rauhassa, ilman häiriötekijöitä.
-
Kaikki tehtiin asiakkaiden viihtymiseksi ja itse palvelussa ei mielestäni oikeastaan ollut parannettavaa. Ei täkkejä, huoneessa peittoina perinteinen paksu villaviltti joka ainakin minulla ärsytti hengitysteitä niin että en pystynyt sen kanssa nukkumaan. Onneksi sää oli niin lämmin, että pelkkä lakana riitti lopulta oikein hyvin peitoksi.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Scorpios -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

89 arvostelua
Erinomainen
 
37
Erittäin hyvä
 
40
Hyvä
 
8
Ei kovin hyvä
 
3
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

11.8.2017

Kirjoittanut Marlin0966 Tampere, Suomi

Merinäköala vailla vertaa

Aivan huikaisevan kaunis merinäköala huoneistostamme eli kyllä kannattaa ehdottomasti lisämaksusta ottaa. Bussi jättää mäen alle, mutta eipä se haitannut, koska matkatavarat tultiin autolla hakemaan hotellille. Muutaman sadan metrin päässä on hyvä ranta ja Joonian meren upean kirkas vesi. Hotellilla on mahdollisuus ostaa aamiainen. Ruokalistalta löytyi monia maukkaita annoksia kohtuu hintaan. Isäntäväen ja muun henkilökunnan lämpimän ystävällinen palvelu teki meihin lähtemättömän vaikutuksen. Ensi vuonna uudelleen.

 
4.12.2016

Kirjoittanut JanisGyros Eurooppa

Hotelli näköaloin.

Hotelli sijaitsee rinteessä joten hieman kapuamista riittää. Sijainti keskustan ulkopuolella joten aika rauhallinen miljöö. Paikan isäntä todella mukava ja avulias . Kannattaa pyytää ja maksaa ekstraa huoneesta merinäköalalla. Se nimittäin palkitaan kyllä. Oli huoneesta niin mahtavat maisemat että oksat pois. Huone ihan perus ok ja hintalaatuun riittävä. Ite ainakin viihdyin . Uima allas alue myös ihan kiva. Hotellin palveluita en käyttänyt muuten ni niistä en osaa sanoa. Lähin kauppa pieni hotellin alapuolella kadun varrella. Rappuja alas ja kauppa siinä . Lähin ranta myös lähellä. Tosin siellä ei palveluita ja aika lailla ahdasta oli. Mutta kaunista oli.

 
14.9.2016

Kirjoittanut Merja J Kokkola, Suomi

Maisema kuin taulu

Varasimme huoneen merinäköalalla ja sen todella saimme. Huoneistossa kuluneisuutta, mutta siisti ja toimiva. Matkustimme pariskuntana, mutta lapsiperheille voi hotellin sijainti aiheuttaa haasteita. Hotelli sijaitsee jyrkässä rinteessä ja suuremmat kaupat sekä ravintolat ovat noin 2 km: päässä. Liikuimme moottoripyörällä, mikä oli loistava valinta. Pääsimme tutkimaan helposti ja nopeasti ympäristöä. Hotellilla tilava parkkipaikka.

 
9.8.2016

Kirjoittanut SannaL440

Käynti

Ainakin alarakennusten huoneet pimeitä, kosteita, homeen- ja tupakantuoksuisia. Pyydettäessä huoneen vaihtoa vahvan tupakantuoksun vuoksi, henkilökunta aloitti nyrpeä kohtelun eivätkä suostuneet huoneen vaihtoon vaikka hotellissa huoneita vapaana. Keittiön varustus puutteellinen. Allas ei niin puhdas mitä olisi toivonut.

 
18.6.2016

Kirjoittanut Suomi-Kaisu Suomi

Ihana perheomisteinen maisemahotelli

Sopiva (n. 20 min) kävely Nidrin keskustaan, Välittömässä läheisyydessä kauppa, muut palvelut keskustassa. Ihana ja ystävällinen henkilökunta, perussiisti hotelli sekä huoneisto, upeat maisemat ja saaren paras kreikkalinen salaatti. Miinuksena netti toimi satunnaisesti. Ei sovi liikuntarajoitteisille portaiden takia.