Kaksikerroksinen kaksio

Käytännöllisiä kaksikerroksisia kaksioita, jotka ovat erikokoisia. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Maksuton ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kaksikerroksinen yksiö

Käytännöllisiä kaksikerroksisia yksiöitä, jotka ovat erikokoisia. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv (makuuhuoneessa). Maksuton ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kaksio

Käytännöllisiä erikokoisia kaksioita. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Maksuton ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Jaettu ulkotila, osasta rajoitettu merinäköala. Osa jaetuista ulkotiloista on myös muiden hotellin asukkaiden käytössä kulkuväylänä. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle / 2-3 hengelle, joista 1 lapsi / 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Remontoitu kaksikerroksinen kaksio

Remontoituja kaksikerroksisia kaksioita, jotka ovat erikokoisia. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv makuuhuoneessa. Maksuton ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Remontoitu yksiö

Remontoituja erikokoisia yksiöitä. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv. Maksuton ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla tai maaterassi. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Yksiö

Käytännöllisiä erikokoisia yksiöitä. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv (makuuhuoneessa). Maksuton ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osa merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle