Kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksisia kaksioita, jotka ovat erikokoisia. Makuuhuone, ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv makuuhuoneessa. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kaksio

Erikokoisia ja -tasoisia kaksioita. Jaettu ulkotila, osasta rajoitettu merinäköala. Osa jaetuista ulkotiloista on myös muiden hotellin asukkaiden käytössä kulkuväylänä. Makuuhuone, ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv makuuhuoneessa. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle / 2-3 hengelle, joista 1 lapsi / 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Remontoitu kaksikerroksinen kaksio

Remontoituja kaksikerroksisia kaksioita, jotka ovat erikokoisia. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv makuuhuoneessa. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Remontoitu yksiö

Remontoituja erikokoisia yksiöitä parvekkeella, josta merinäköala. Yhdistetty makuuhuone, olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle