2-kerr. kaksio

Kaksikerroksisia kaksioita, jotka ovat erikokoisia. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt - parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv makuuhuoneessa. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko. Kun asuntoja remontoitiin vuonna 2018, vain sisääntulokerros remontoitiin.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Ei remontoitu kaksio

Ei remontoituja erikokoisia ja -tasoisia kaksioita. Jaettu ulkotila, osasta rajoitettu merinäköala. Osa jaetuista ulkotiloista on myös muiden hotellin asukkaiden käytössä kulkuväylänä. Makuuhuone, ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt - parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv makuuhuoneessa. Hiustenkuivain. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi / 2-4 hengelle, joista 1 lapsi/2-4 hengelle.

Kaksikerroksinen kaksio, ei remontoitu

Ei remontoituja kaksikerroksisia kaksioita, jotka ovat erikokoisia. Makuuhuone, ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt - parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv makuuhuoneessa. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Yksiö

Erikokoisia yksiöitä parvekkeella, josta merinäköala. Yhdistetty makuuhuone, olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle