Huoneet

Kaksikerroksinen kaksio

Käytännöllisiä kaksikerroksisia kaksioita, jotka ovat erikokoisia. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Ilmastointi lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kaksikerroksinen yksiö

Käytännöllisiä kaksikerroksisia yksiöitä, jotka ovat erikokoisia. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv (makuuhuoneessa). Ilmastointi lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kaksio

Käytännöllisiä erikokoisia kaksioita. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Ilmastointi lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Osa terassista on jaettuja ja ne toimivat kulkuväylänä myös muille hotellivieraille. Osassa huoneistoja on merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle / 2-3 hengelle, joista 1 lapsi / 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Remontoitu kaksikerroksinen kaksio

Remontoituja kaksikerroksisia kaksioita, jotka ovat erikokoisia. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv makuuhuoneessa. Ilmastointi lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Remontoitu yksiö

Remontoituja erikokoisia yksiöitä. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv. Ilmastointi lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla, maaterassi tai terassi. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Yksiö

Käytännöllisiä erikokoisia yksiöitä. Kaikissa huoneissa on lattiaan kiinnitetyt sängyt. Osassa huoneita on erilliset sängyt, joita ei saa yhteen. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv (makuuhuoneessa). Ilmastointi lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osa merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 3 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle