Scorpios

  • Kaunis näkymä
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Huoneistohotelli Scorpios vastaanottaa vieraat avosylin vastaan kreikkalaisella vieraanvaraisuudella. Rinteeseen rakennetusta hotellista on upeat näkymät Perigialin kylään ja Lefkaksen edustan saaristoon. Voit nauttia näkymästä altaalla ja ravintolasta.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1–3 hengelle. Kaksikerroksisia yksiöitä 1–3 hengelle. Remontoituja yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2–4 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi/2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksikerroksisia kaksioita 2–4 hengelle. Remontoituja kaksikerroksisia kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauha, hiljaisuus. Henkilökunta oli ystävällistä. Aivan upea näköala merelle, ilmastointi,hyvä sä...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 89 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 1,7 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli, josta on upea näkymä Perigialin kylään ja Lefkaksen edustan saaristoon. Kerroksittain rakennetussa Scorpios-hotellissa on uima-allas (3 m syvä), allasbaari sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Ravintola ja baari, jossa on tv. Allasalueella ja baarissa on maksuton wifi. Maksullinen tallelokero vastaanotossa.

Lentokenttäkuljetus pääsee noin 60 metrin päähän hotellista. Matkatavaroiden kuljetus. Hotellille johtaa jyrkkä mäki. Hotellialueella on suuria korkeuseroja ja portaita. Hotellilta on Nidriin noin 1,7 kilometriä, noin 2,2 kilometriä rantakadulle ja 14 kilometriä Lefkaksen kaupunkiin. Ei liikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.