Sunwaves

Hotelli Sunwaves on pieni ja perheomisteinen hotelli, joka sijaitsee aivan Vassilikin rannalla. Täällä voit nautiskella upeista maisemista Vassilikin lahdelle sekä ravintolasta että hienolta allasalueelta.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2 hengelle/2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,3 10:stä
Perustuu 72 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 22 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 350 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Sunwaves on pieni ja viihtyisä hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Vassilikin rannalla. Hotelli on erityisen pidetty ystävällisen henkilökuntansa ja hyvän sijaintinsa vuoksi. Allasalueella on lastenallas, aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä maksutta. Aivan hotellin edustalla sijaitsevalla rannalla on aurinkotuoleja lisämaksusta. Hotellin à la carte-ravintolassa tarjoillaan aamiaista, välipaloja ja yksinkertaisia lämpimiä annoksia Vassilikin keskusta sijaitsee noin 350 metrin päässä, missä on tavernoita satamakadun varrella. Maksuton wifi. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus