Ionian Blue

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Ionian Blue -hotelli sijaitsee komeissa ja vehreissä maisemissa. Allasalue on viihtyisä, täällä rentoudut aurinkotuolissa ja nautit upeista näköaloista merelle. Ehkäpä pulahdat myös sisällä lämmitetyssä uima-altaassa tai hemmottelet itseäsi kokovartalohieronnalla.

Asiakkaidemme arvio

8 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 595 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lefkaksen Ionian Blue on rakennettu rinteeseen Nikianan ja Nidrin väliin. Allasalueella on infinity-allas merinäköalalla. Pieni erillinen lastenallas. Allasbaari ja maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot.

Mereen pääset pulahtamaan hotellin omalta laiturilta, n. 50-200 m päässä hotellilta. Laiturilla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja, joten voit jäädä viettämään aikaa ja kuunnella aaltojen liplatusta. Lämmitettu sisäallas, sauna, pieni ja yksinkertainen kuntosali sekä kasvo- ja vartalohoitoja.

Hotellissa on ravintola ja useita baareja. Huonepalvelu klo. 7.00-23.00. Osa hotellin tilojen käytöstä on maksullisia. Lähin ranta sijaitsee n. 1,5 km hotellilta. Noin 5 km Nidriin. Suosittelemme auton vuokrausta. Paikallisbussipysäkki sijaitsee n. 200 m päässä hotellilta. Pesupalvelu lisämaksusta.

Ateriat

Aamiainen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.