Athos

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Athos on viihtyisä hotelli Nidrin laitamilla, matkalla Vlichoon. Snackbaari ja mukava allasalue, jossa on myös oma osionsa lapsille. Aamiainen sisältyy hintaan ja illalliselle kannattaa suunnata Nidriin, jossa on paljon ravintoloita ja valinnanvaraa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 2 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 209 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 750 m
Keskustaan: 250 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä hotelli Athos sijaitsee Nidrin laitamilla. Täällä vietät leppoisia lomapäiviä hotellin allasalueella, jossa on oma lastenosio. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Snackbaari ja aamiaishuone.

Haluatko tutkia Lefkasta enemmän? Vuokraa auto ja tutustu Lefkaksen kauniisiin rantoihin, joista lähin sijaitsee 750 m päässä hotellilta. Noin 250 m päässä olevassa Nidrin kylässä on paljon ravintoloita, pieni satama ja putiikkeja. Maksuton wifi. Paikallisliikenne voidaan kokea häiritseväksi osassa huoneita.

Ateriat

Aamiainen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.