Lefko

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lefko on pidetty hotelli keskeisellä, mutta rauhallisella paikalla Nidrissä. Täällä majoitut hienoissa huoneissa tai huoneistoissa lyhyen kävelymatkan päässä rannalle. Hotellissa on viihtyisä allas jacuzzilla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle/2-3 hengelle. Superior huone 2-3 hengelle. Kaksio 2-4 hengelle. Deluxe -kaksio 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti, tilava huoneisto ja ihana henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 123 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lefkolla on hieno allasalue, jossa on erillinen lastenallas sekä pienehkö jacuzzi. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Altaalla on lisäksi allasbaari, jossa tarjoillaan juomia ja yksinkertaisia annoksia, kuten salaattia ja hampurilaisia.

Maksuton wifi vastaanotossa. Hotelli koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta. Hissi rakennuksessa, jossa vastaanotto ja kahden hengen huoneet sijaitsevat. Huoneistot sijaitsevat toisessa rakennuksessa. Paikallisliikennettä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.