Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 44 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


5 10:stä

+
Rauhallinen, ei meteliä
-
Surkea aamiainen, kaikkea piti pyytää erikseen, piti olla veden keitin piti pyytää, ei ollut juomalaseja piti pyytää, piti olla kahvia ja teetä huoneessa ei ollut, saippuaa oli kaksi pientä palaa lisää ei tuotu, shampoota piti myös pyytää erikseen lisää, pykeitä piti pyytää erikseen vaihtoon, surkeaa touhua.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-09


8 10:stä

+
Huoneet ja yleiset tilat olivat siistit. Aamupala monipuolinen.
-
Allasalueelle enemmän aurinkotuoleja. Tuolien varaamiseen joku rajoitus.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-04


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-14


8 10:stä

+
Todella siisti hotelli, erinomainen huonesiivous joka päivä, mukava henkilökunta, hyvä sijainti.
-
Uima-allasalueen tuoleihin oli mahdoton päästä, koska ne varattiin muiden hotellivieraiden toimesta pyyhkeillä jo klo 7 alkaen. Yhtenä päivänä alkuviikolla onnistuimme saamaan aurinkotuolit keskellä päivää. Ajanvietto allasosastolla ei käytännössä siis onnistunut. Tuolien varaamiseen tuntikausiksi pitäisi hotellin puuttua ankaralla kädellä. Henkilökunta näkee allasbaarista tilanteen koko ajan.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-07


9 10:stä

+
Allasalue ja baari
-
Suihkuverho hankala, aamiainen sama joka pvä.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-07


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-03


8 10:stä

+
Allasalue
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-26


9 10:stä

+
KAUNIS NÄKÖALA VUORILLE JA AAMULLA KUULUI,KUN KUKKO KIEKUI HERÄTYKSEN-
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-05


8 10:stä

+
Saatiin vaihdettua isompi huone ja mukavat maisemat, hevoset hirnu, kukko kieku ja kissat mauku. Oikein kiva pieni hotelli :)
-
Kaikki oli oikein hienosti ainakin meidän osalta.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-15


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lefko -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

81% matkustajista suositttelee

148 arvostelua
Erinomainen
 
63
Erittäin hyvä
 
55
Hyvä
 
24
Ei kovin hyvä
 
6
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

6.9.2018

Kirjoittanut Niina V Tampere, Suomi

Parasta sijainti, mutta siinä kaikki

Meillä oli 2 huoneen ja keittiön huoneisto 3. kerroksessa. Check-in kävi nopeasti, mutta sitäkin töykeämmin. Ei avustettu laukkujen kanssa kuten aina yleensä niin tapahtuu. Äkkiä vaan silmistä pois ja goodnight. Henkilökunta ihanaa ja todella ystävällistä siistijää lukuunottamatta ei kehuja ansaitse. Niin allasbaarissa kuin vastaanotossakin oltiin jo varmasti sesongista niin sarvi otsassa ja sen mukainen käytös myös asiakkaille. Huoneisto oli koko matkan ajan todella siisti, mutta kahvikeitin rikki ja samaten mikro. Kahvikeitin kuitenkin saatiin noin 3 tunnin kuluttua kun ilmoitin asiasta vastaanottoon. Hotellissa paljon lapsiperheitä, joka ei taas ollut meidän mieleen. No joku ajattelee "no miksi sitten menitte siihen"... varaus oli äkkilähtö eikä siten tietoa, että joudumme lastentarhaan. Emme yleensä harrasta ns. pakettimatkoja, joten tämä nyt oli vain pikkumiinuksena (lue isonamiinuksena). Toisekseen mikä ärsyttävintä oli se, että ihmiset varasivat jo kukonlaulun aikaan aurinkotuolit ja koko aikana ei siis altaille päästy. Ei mitään mahdollisuutta. Hassuinta tai lähinnä ikävintä oli se ettei näitä tuolien varaajia juuri edes näkynyt altailla. Mutta peti piti saada pidettyä ja olla valmiina sitten jos ja kun arvon vieraat niitä tarvitsi. Hotellin sijainti pienen pieneen minikylään ja todelliseen turistirysään oli sinällään "hyvällä paikalla". Lyhyt matka hyviin leipomoihin ja EK Markettiin. Eipä hotelli juuri muuten erityisiä kehuja kaipaa. Jos vielä jostain kumman syystä itseni Lefkakselta löytäisin, hotelli olisi ihan varmasti muu kuin Lefko. Mutta vielä kerran on isot propsit annettava meidän ihanalle siistijälle, joka sai aina hymyn kasvoille! Ja tehokkaalle ilmastoinnille!

 
1.7.2017

Kirjoittanut johannav24 Iisalmi, Suomi

Positiivinen yllätys!

Pieni ja rauhallinen hotelli todella hyvällä sijainnilla. Uimaranta, kaupat ja sataman ravintolat kävelymatkan päässä. Ystävällinen, kreikan perustasoa oleva palvelu. Huone oli hieman "kulahtanut" mutta erittäin siisti. Aamiainen melko pelkistetty, kahvia/teetä, sämpylöitä ja hedelmiä, mutta aivan vieressä on useita ravintoloita joista saa edullisesti aamiaista.

 
14.5.2017

Kirjoittanut HeidiU119

Mukava pieni hotelli

Kiva pieni hotelli lähellä kaikkea. Meidän viisihenkinen perhe tykästyi etenkin hotellin rauhallisuuteen, siisteyteen ja tilavaan huoneistoon. Myös uima-allas oli ihan ok. Ainoa mistä voi miinuksen antaa, oli todella köyhä aamupala. Tarjolla kreikkalaista jugurttia, leipää ja nutellaa... Ehkä sen olisin jättänyt etukäteen maksamatta, jos olisin tiennyt valikoiman olevan niin suppea. Muuten kaikki toimi erittäin hyvin ja allasbaarista sai hyvää pikkusyötävää tilattua pitkin päivää. Yleisesti Nidri oli aivan ihana pieni kylä. Upeat maisemat! Meriretkelle kannattaa mennä, kuten myös vesiputoukset on näkemisen arvoinen paikka, Lefkosta kävelymatka sinne.

 
30.6.2015

Kirjoittanut Nina S Vaasa, Suomi

Positiivinen yllätys

Kahdesta rakennuksesta koostuva hotelli/huoneistohotelli sopivan välimatkan päässä rannasta sekä ostos- ja tavernakadusta. Puhdas ja siisti hotelli. Allasbaari/snackbaari jossa hyvät valikoimat. Ystävällinen henkilökunta.

 
3.6.2015

Kirjoittanut RouvaReisari Länsi-Suomi, Suomi

Pieni ja mutkaton

Viisi henkinen perheemme majoittui huoneistohotellissa kesällä 2014. Huoneemme oli iloinen yllätys. Huoneessa oli erittäin tilava makuuhuone parisängyllä sekä iso keittiö olohuone yhdistelmä, josta löytyi toinen parisänky ja levitettävä sohva. Keittiössä oli hyvänkokoinen jääkaappi. Huoneen sisustus oli skandinaavinen. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Nidrin kylän läpi kulkevaa tietä. Rannalle päästäkseen tulee ylittää melko vilkas tie. Ranta itsessään ei ole suuri eikä hienohiekkainen vaan kapea ja pikkukivinen. Ranta on pitkä ja sitä pitkin voi kävellä Nidrin satamaan saakka. Pienten lasten kanssa viettäisin enemmän aikaa Lefkaksen toinen toistaan upeimmilla hiekkarannoilla. Lefkas on todella vehreä ja kaunis saari! Auton vuokraaminen on suositeltavaa. Eniten lomasta saa irti kiertämällä saaren kauneimmat rannat ja nähtävyydet. Hotellilta on kävelymatka vesiputoukselle, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla, mutta vesipullot mukaan! Hotellin aamiainen ei ole kovin häävi, joten sitä ei kannata välttämättä ottaa ellei halua syödä samoja sämpylöitä juustolla joka päivä. :) Aamiaisbuffassa oli tarjolla, sämpylää, juustoa, kinkkua, pieniä kroisantteja, appelsiinimehua, kahvia ja teetä. Itse jäin kaipaamaan kasviksia ja hedelmiä. Allas-alue on mukava, lastenallas, poreallas ja uima-allas. Allasbaarissa juomat olivat vähän totuttua kalliimpia kuin muissa Kreikan kohteissa. Hotelli on todella rauhallinen, ei bilettävää nuorisoa tms. Ainoa "häiriötekijä" oli kirkonkellot, jotka soivat ahkerasti varhaisesta aamusta alkaen. Kokonaisuudessaan nautimme lomastamme Lefkaksen saarella ja voin suositella hotellia niin lapsiperheille kuin pariskunnille!