Deluxe-kaksio

Deluxe-kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Ruokapöytä parvekkeella/terassilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke. Huoneet on sisustettu vanhempaan tyyliin ja ne sijaitsevat hotelli Lefkon yläosassa (ei hissiä). Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Ruokapöytä parvekkeella/terassilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.