Kalymnos

Puhelinpalvelu

Omatoimikohteissa ei ole Apollomatkojen henkilökuntaa. Luotamme, että valitsit matkakohteen, koska pärjäät hyvin itse etkä koe tarvitsevasi opaspalveluja. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja heillä on hyvä kohteen paikallistuntemus. Usein kumppanimme pitävät esittelytilaisuuden, jossa annetaan enemmän tietoa matkakohteesta. Voit myös varata mielenkiintoisia retkiä ja aktiviteetteja suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Enemmän tietoa matkakohteesi palveluista saat saapuessasi kohteeseen.

Kaunis Kalymnos on monen kokeneen Kreikankävijän suosikki. Kohteen valtteja ovat vilkas kaupunkielämä, aito kreikkalainen arki sekä kauniit maisemat. Apollomatkojen hotellit sijaitsevat Myrtiesin ja Massourin kylissä, jotka ovat saaren tunnetuimpia rantakohteita.

Suositut hotellit, Kalymnos

Hotelli Aegean Homes, Myrties & Massouri, Kalymnos.

Aegean Homes

alkaen 447 EUR
Allasalue, hotelli Philoxenia, Massouri, Kalymnos, Kreikka.

Philoxenia

alkaen 509 EUR
Hotelli Kalypso, Kalymnos.

Kalypso

alkaen 485 EUR

Lisätiedot Kalymnos

Ravintolat

Kreikkalainen salaatti ja moussaka noin 11 €, olut noin 3 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Kosin lentokentältä Mastiharin satamaan noin 15 minuutin bussimatka. Venematka Kalymnoksen kaupunkiin kestää noin tunnin. Kalymnoksen kaupungista bussimatka Myrties & Massouriin noin 20 minuutia bussilla. Lisäksi satamassa voi tulla odotusaikaa.

Rannat

Rauhallisia pikkukivi- ja hiekkarantoja, esim. Massouri Beach. Kantouni Beach on pitkä hiekkaranta, jolla ei ole aurinkotuoleja tai varjoja. Vlichada ja Plati Gialos Beach ovat molemmat hiekkarantoja.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 13°c
helmi 14°c
maalis 16°c
huhti 19°c
touko 23°c
kesä 27°c
heinä 30°c
elo 30°c
syys 27°c
loka 23°c
marras 18°c
joulu 15°c
8,3 10:stä Kalymnos
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 276 arvioon