Kalymnoksen matkavinkit

Vuosien aikana ihmiset ympäri maailman ovat oppineet rakastamaan Kreikkaa. Ehkä se on aurinko, kuohuava meri tai pittoreskit valkoiset talot, mutta vuosi toisensa jälkeen ihmiset palaavat nauttimaan ihanasta kreikkalaisesta tunnelmasta. Toinen toistaan upeammat saaret mahdollistavat tutustumisen kreikan eri osiin – mutta yksi saarista jää erityisesti ihmisten mieleen, nimittäin pieni Kalymnoksen saari. Löydät takuulla omat lomahelmesi tältä ihastuttavalta saarelta, mutta täältä löydät myös meidän parhaita vinkkejämme! 

Varaa matkasi Kalymnokselle

Tekemistä

Kalymnos on eniten tunnettu pesusienistään, hunajastaan ja kiipeilymahdollisuuksistaan, mutta saarella on myös paljon muuta tehtävää. Vieraile Agios Savvasin nunnaluostarissa, käy arkeologisessa museossa tai tee hauska veneretki Telendokselle!

Lue lisää

Ravintolat

Kalymnos tarjoaa maukkaita makuelämyksiä jokaiselle. Kalaravintolat, mukavat perheomisteiset tavernat tai muut mukavat ravintolat – täältä löytyy jokaiselle jotakin! Lue lisää vinkkejämme Kalymnoksen ravintoloista. 

Lue lisää

Rannat

Auringonpalvojille Kalymnokselta löytyy monia vaihtoehtoja. Myrtieksen ja Massourin kylissä on kauniita rantoja, joiden yhteydessä on tavernoita ja kahviloita. Jos haluat jotain erilaista, Platis Yialoksen mustahiekkainen ranta sopii sinulle. Lue täältä kaikki rantavinkkimme! 

Lue lisää