Kalymnos kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kreikkalainen salaatti ja moussaka noin 11 €, olut noin 3 €.

Lentokenttäkuljetus:

Kosin lentokentältä Mastiharin satamaan noin 15 minuutin bussimatka. Venematka Kalymnoksen kaupunkiin kestää noin tunnin. Kalymnoksen kaupungista bussimatka Myrties & Massouriin noin 20 minuutia bussilla. Lisäksi satamassa voi tulla odotusaikaa.

Rannat:

Rauhallisia pikkukivi- ja hiekkarantoja, esim. Massouri Beach. Kantouni Beach on pitkä hiekkaranta, jolla ei ole aurinkotuoleja tai varjoja. Vlichada ja Plati Gialos Beach ovat molemmat hiekkarantoja.

Iltaelämä:

Korkeasesongin aikaan joitakin diskoja ja muutamia baareja Myrtiesin ja Massourin ympäristössä. Matalasesongin aikaan Pothiassa on muutamia musiikkibaareja.

Julkinen liikenne:

Bussikuljetus Kosin lentoasemalta Mastiharin satamaan n. 15 minuuttia. Lauttamatka Pothiaan Kalymnokselle kestää noin tunnin. Pothiasta Myrtiesiin ja Massouriin noin 20 minuuttia. Ajat ovat matka-aikoja. Huomioi että odotusaikaa saattaa tulla lentokentällä tai satamassa. Yöpyminen Kosilla voi olla mahdollinen saavuttaessa esim. sääolosuhteiden takia. Apollomatkojen opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Aktiviteetit:

Vesiurheilulajeja Massouri Beachillä.