Kalymnos kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kreikkalainen salaatti ja moussaka noin 11 €, olut noin 3 €.

Lentokenttäkuljetus:

Kosin lentokentältä Mastiharin satamaan noin 15 minuutin bussimatka. Venematka Kalymnoksen kaupunkiin kestää noin tunnin. Kalymnoksen kaupungista bussimatka Myrties & Massouriin noin 20 minuutia bussilla. Lisäksi satamassa voi tulla odotusaikaa.

Lennon saapumis-/lähtöajasta riippuen jonotusaikoja voi esiintyä. Joissakin tapauksissa jatkokuljetusta joudutaan odottamaan yön yli, jolloin yövytään hotellissa Kosilla (huomioithan, että päivähuoneita ei tarjota). Odottamattomat tapahtumat, joihin Apollomatkat ei voi vaikuttaa, kuten sääolosuhteet tai lentojen viivästykset, voivat aiheuttaa muutoksia ja yöpymisiä Kosilla. Tämä pätee myös sesonkiajan ulkopuolella (kevät ja syksy), jolloin veneiden lähtömääriä voi olla rajoitettu.

Rannat:

Rauhallisia pikkukivi- ja hiekkarantoja, esim. Massouri Beach. Kantouni Beach on pitkä hiekkaranta, jolla ei ole aurinkotuoleja tai varjoja. Vlichada ja Plati Gialos Beach ovat molemmat hiekkarantoja.

Iltaelämä:

Korkeasesongin aikaan joitakin diskoja ja muutamia baareja Myrtiesin ja Massourin ympäristössä. Matalasesongin aikaan Pothiassa on muutamia musiikkibaareja.

Julkinen liikenne:

Bussikuljetus Kosin lentoasemalta Mastiharin satamaan n. 15 minuuttia. Lauttamatka Pothiaan Kalymnokselle kestää noin tunnin. Pothiasta Myrtiesiin ja Massouriin noin 20 minuuttia. Ajat ovat matka-aikoja. Huomioi että odotusaikaa saattaa tulla lentokentällä tai satamassa. Yöpyminen Kosilla voi olla mahdollinen saavuttaessa esim. sääolosuhteiden takia. Apollomatkojen opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Aktiviteetit:

Vesiurheilulajeja Massouri Beachillä.