Kalymnoksen kauniit rannat

Auringonpalvojille Kalymnokselta löytyy monia vaihtoehtoja. Myrtieksen ja Massourin kylissä on kauniita rantoja, joiden yhteydessä on tavernoita ja kahviloita. Jos haluat jotain erilaista, Platis Yialoksen mustahiekkainen ranta sopii sinulle. Lue täältä kaikki rantavinkkimme! 

Myrties beach

Myrties beach on hieno kiviranta, jota reunustava rantapromenadi johtaa Myrtieksen satamaan. Täällä voit nauttia auringosta koko päivän, ja läheisistä tavernoista ja kahviloista saat myös hyvää ruokaa. Rannalta pääset myös pienellä kalastajaveneellä Telendoksen naapurisaarelle. 

Massourin suosittu ranta

Massourin kylässä on kaunis hiekkaranta, joka on yksi saaren suosituimmista. Keskustasta löytyy useita ravintoloita ja kahviloita, ja rannan tuntumassa on myös rantabaari, josta on saatavilla yksinkertaista lounasta. Rannalla on mahdollisuus kokeilla myös erilaisia vesiurheilulajeja! Ranta on suosittu myös paikallisten keskuudessa, jonka vuoksi siellä on mukava ja paikallinen tunnelma. 

Rauhallinen Agios Nikolaos

Jos kaipaat taukoa väkijoukoista, Agios Nikolaoksen ranta on sinulle sopiva. Ranta sijaitsee yhden kilometrin päässä Pothiasta, ja sitä ympäröivät upeat vuoret.

Paikallisväestön suosikki

Kantounin pitkä ranta on paikallisten suosikkiranta, luultavasti sen kauniin, vehreän ympäristön ja läheisten tavernoiden ja kahviloiden vuoksi. Rannalta on upeat näköalat vuorelle, jossa sijaitsee myös kaunis luostari. 

Mustaa hiekkaa

Platis Yialoksen ranta on yksi Kalymnoksen kauneimmista rannoista – mustahiekkainen ja kirkasvetinen ranta on upea ilmestys. Rannan vieressä on taverna, josta saa hyvää ruokaa, mutta rannalla on myös pieni ruokakauppa jos haluat ostaa omat eväät. Täällä voit ihastella myös upeaa Kalymnoksen auringonlaskua!