Zephyros

  • Lähellä rantaa ja keskustaa
  • Varaa huone merinäköalalla
  • Sisarhotellin allasalue käytössä
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tervetuloa lomailemaan rauhalliselle Kalymnoksen saarelle ja rentoutumaan pidettyyn Zephyros hotelliin. Hotellissa on moderneja kahden hengen huoneita, joista osan parvekkeelle meri pilkahtelee. Rannalle on vain kivenheiton matka ja Myrtiesin keskustakin on aivan kulman takana. Hotelli toimii mainiona tukikohtana tutustustuessasi Kalymnoksen tunnettuihin vaellus- ja kiipeilyreitteihin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 15 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Moderni hotelli Zephyros sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta ja Myrtiesin keskustasta Kalymnoksen saarella. Täällä vietät lomaa rennoissa puitteissa Kreikan auringosta nauttien. Kun haluat pulahtaa altaaseen, on toisella puolella katua sijaitsevan naapurihotelli Kalypson uima-allas käytössäsi. Hotellin baarista tilaat virkistävät juomat ja yleisissä tiloissa on maksuton wifi. Rajoitettua paikallisliikennettä hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Aamiaspöytä.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy jyrkän mäen päälle, noin 100 metrin päähän hotellilta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.