1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Nauti liikunnasta La Pared powered by Playitas -hotellissa

Kun haluat liikkua ja kokeilla uusia lajeja lomasi aikana, on tämä hotelli oikea valinta. Monipuolinen valikoima ryhmäliikuntatunteja sekä täydellinen ympäristö vaelluksille, pyöräilylle, juoksemiseen sekä motocrossiin hiekkadyynien lomassa ja läheisillä vuorilla. La Pared – powered by Playitas on todellinen sporttiparatiisi. Ja kaiken kruunaa hotellin sijainti lähellä yhtä saaren suosituimmista surffirannoista.

Hotellissa on kaksi tekonurmista tenniskenttää, mailoja vuokrattavissa paikan päältä. Sisäkuntosali on melko yksinkertainen. Ulkokenttä/liikuntakenttä, jossa mm. mahdollisuus pelata jalkapalloa. Motocrossia (enduro), segwaytä ja mönkijöitä vuokrattavissa. Päiväpassi Playitas Resortiin, jossa mm. olympiamittainen uima-allas, paljon ryhmäliikuntatunteja sekä Kanariansaarten suurin kuntosali – päivän ajan käytettävissäsi ovat samat liikuntamahdollisuudet kuin Playitaksen asiakkailla.

Lue lisää ja varaa La Pared powered by Playitas

Surffausta parhaimmillaan

Surffaus ei ole vain urheilulaji – se on elämäntapa, ja La Paredissa voit viettää surffilomaa yhdessä muiden, läheltä ja kaukaa saapuneiden, samanhenkisten lomailijoiden kanssa. Hotellista on rantaan vain noin 400 metriä, ja beachbreak on aivan hotellin lähellä. Voit siis laittaa märkäpuvun päälle jo huoneessa, napata laudan kainaloon ja käydä surffaamassa ennen aamiaista. Paikalliset surffikoulut, kuten Davinga Surf School,  pitävät La Paredissa kursseja aloittelijoille ympäri vuoden. Joskus aallot ovat liian korkeita surffaamiseen, silloin voi istua rannalla ja ihailla parhaimmillaan yli nelimetrisiä aaltoja. 

Surf-fakta La Pared

  • Beach break
  • Aaltojen suunta: Oikea ja vasen
  • Pohja: Hiekka
  • Taso: Aloittelijoille
  • Riskejä: Ei surffareille. Uimareiden tulee varoa voimakkaita virtauksia

 

 


Gruppträning på La Pared

Ryhmäliikunta

Hotellissa järjestetään paljon erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuten joogaa, spinningiä, vesiaerobiciä, tanssillisia tunteja ja paljon muuta hauskaa. Ohjelman tekevät ja tunnit ohjaavat Playitasin ammattitaitoiset ohjaajat. Ohjelma vaihtuu usein, mutta aina on tarjolla paljon vaihtoehtoja.

Katso esimerkki ohjelmasta
Cykling i La Pared

Pyöräily

La Pared sopii pyöräilijälle joka rakastaa vuoria, haastavia maastoja ja mäkiä. Aivan hotellin lähellä on pitkiä mäkiä, kuten El Cardon. Maastopyöräilijää puolestaan odottavat soratiet, aavikko ja vuorireitit. Pyöräilykarttoja löydät sivun alareunasta.

 

Löpning och vandring i La Pared.

Juoksu ja vaellus

Hotellin lähellä on sekä luonnonpuisto että hiekkadyynejä, joista löytyy lenkkimaastoja maastojuoksijoille. Jos haluat haastaa itsesi vuoristomaisemissa, suuntaa vain hotellilta pohjoiseen. Joinakin aamuina tehdään maastojuoksu lenkkejä ohjaajan johdolla. Ja jos haluat herätellä kroppaa hieman lempeämmällä liikunnalla, voi hotellilta lainata kävelysauvoja.Hotellin aktiviteettejä

Sisältyy loman hintaan: Lisämaksusta:
Ryhmäliikunta Purjelautailu
Kuntosali Lainelautailu
Joukkulajeja, esim. jalkapallo Leijalautailu
Kävelysauvoja SUP
Funktionaalista treeniä Motocross (enduro)
Spinning Mönkijät
Vaellukset Segwayt
Juoksu Joogaa
  Personal trainer
  Tennistä
  Maastopyöriä
  Polkypyöriä
  Fatbikes
  Katso hinnat »

Treenimatkat ryhmille

La Pared powered by Playitas sopii erityisen hyvin ryhmille jotka haluavat treenata yhdessä. Hotellissa on loistavat treenimahdollisuudet ja hotellin ympäristössä on paljon reittejä juoksijoille ja pyöräilijöille sekä vaeltamiseen. Kysy lisää tai pyydä tarjous ryhmällesi. 

Puhelin: 09 61547400 
Pyydä tarjous ryhmälle: [email protected]