R2 Rio Calma Hotel & Spa

  • Tyylikäs hotelli
  • Suuri viihtyisä allas
  • Spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

R2 Rio Calma sijaitsee pienellä mäennyppylällä, josta avautuu hieno näkymä rannikolle. Hotellissa asut ylellisesti. Hotellilla on allas, kuntosali ja minigolfrata. Jos haluat käydä spassa, hotelli tarjoaa 10% alennuksen hoidoista.

f

Avoin kauppa
Maksuton muutosoikeus
Joustavampi maksuaika
Kuluton muutos Covid 19 -tapauksessa
 

Huonetyyppi

Yhden hengen huone 1 hengelle. Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Perhehuone 3-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kokonaisuus: siisteys, hyvä ruoka, kiva ohjelma, hlökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1810 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tyylikäs hotelli, jossa on paljon palveluita. Kaksi allasta, joista toinen lämmitetään vähintään 20-asteiseksi. Altaan lämpötila voi tippua muutamia asteita aamuisin, iltaisin ja sadesäällä. Portaita ja tasoeroja altaalle kuljettaessa. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Lämmitetty lastenallas. Sisäallas. Allaspyyhkeet panttia vastaan, vaihto lisämaksusta. Pienemmälle mustahiekkaiselle hiekkarannalle noin 300 metriä.

Kuntosali. Spa lisämaksusta (ikäraja 16 vuotta, kahtena päivänä viikossa lapset ovat tervetulleita). Hotelli tarjoaa 10% alennuksen hoidoista. Iso leikkipaikka. Hotellin englanninkielinen lastenkerho kuutena aamupäivänä viikossa 4-12 -vuotiaille. Pelihuone, jossa biljardia ja pelikoneita. Tennis ja minigolf lisämaksusta. Rantalentopalloa. Huonepalvelu päivisin.

Kaksi ravintolaa, josta toinen à la carte -ravintola (ei sisälly puoli- tai täysihoitoon), avoinna neljänä päivänä viikossa, ja toinen buffetravintola. Illallisella tulee käyttää pitkiä housuja. Useita baareja, joista yksi aulabaari, jossa soitetaan pianomusiikkia sekä iso baari, jossa on viihdeohjelmaa iltaisin. Disko. Maksuton wifi tietyllä alueella. Matkamuisto- ja vaatemyymälä. 20 metriä pienemmälle rannalle, noin 500 metriä isommalle ja paremmalle rannalle. 5 km Sotaventon rannalle.

Ateriat

Puolihoito. Joulun (25/12) ja uudenvuoden illallinen. Täysihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus