Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita maaterassilla tai kahdella parvekkeella. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen taitettavassa sängyssä. Maksuton wifi ja tallelokero joko huoneessa tai vastaanotossa. Maksuton ilmastointi osassa huoneita. Jääkaappi. Tv paikallisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden huoneen sviitti

Kaksikerroksisia kahden huoneen sviittejä parvekkeella. Sisääntulokerroksessa on olohuone, johon on mahdollista saada lisävuode. Yläkerrassa on makuuhuone jossa kaksi erillistä vuodetta ja kylpyhuone hiustenkuivaimella, suihkulla ja wc:llä. Maksuton ilmastointi osassa sviittejä. Maksuton wifi ja tallelokero sviitissä tai vastaanotossa. Jääkaappi. Tv paikallisilla kanavilla. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksikerroksinen kolmio

Kaksikerroksisia kolmioita bungaloweissa, joissa on maaterassi. Sisääntulokerroksessa on yhdistetty olohuone/minikeittiö, wc ja terassi. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta yhden hengen vuoteilla ja kylpyhuone suihkulla ja wc:llä. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja tallelokero joko huoneistossa tai vastaanotossa. Tv paikallisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksio

Kaksioita bungaloweissa, joissa on maaterassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin kokoontaitettavissa vuoteissa. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt, vedenkeitin, leivänpaahdin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja tallelokero huoneistossa tai vastaanotossa. Tv paikallisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.