Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa tv. Erilliset vuoteet ja lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi ja tallelokero (huoneistossa tai vastaanotossa). Laattalattia. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maaterassi tai kaksi parveketta. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden huoneen sviitti

Kaksikerroksisia kahden huoneen sviittejä, joissa makuuhuone kahdella erillisellä vuoteella. Alakerrassa yhdistetty aula/makuuhuone sekä wc, suihku ja hiustenkuivain. Tv sekä pieni jääkaappi. Maksuton ilmastointi osassa kahden huoneen sviiteissä. Maksuton wifi ja tallelokero (sviitissä tai vastaanotossa). Laattalattia. Parveke. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksikerroksinen kolmio

Kaksikerroksisia kolmioita bungalowissa. Alakerrassa terassi, pieni wc ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi ja tallelokero (joko huoneistossa tai vastaanotossa). Tv. Yläkerrassa on kaksi erillistä makuuhuonetta ja kylpyhuone, jossa kylpyamme/suihku. Laattalattia. Hiustenkuivain. Maaterassi. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksio

Kaksioita bungalowissa. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä makuuhuone, jossa erilliset vuoteet ja tv. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, leivänpaahdin, kahvinkeitin ja keittiövarustus. Maksuton wifi ja tallelokero (huoneistossa tai vastaanotossa). Laattalattia. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maaterassi. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.