Costa Calma & Tarajalejo kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen ilman juomia maksaa keskimäärin 17 €/henkilö.

Lentokenttäkuljetus:

Lentokentältä Tarajalejoon noin 1 tunti, Costa Calmaan noin 1,5 tuntia ja La Parediin sekä Playa Barcaan noin 1 tunti 45 min. Apollomatkojen opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Bussissa peritään lisämaksu erikoismatkatavaroista, kuten polkupyörästä, golfbägistä, sukellusvarusteista ja surffilaudasta on 35 euroa, maksetaan paikan päällä.

Rannat:

Fuerteventura on tunnettu kilometrien pituisista hienohiekkaisista rannoistaan, joiden vesi on kristalinkirkasta. Saarella on myös paljon mustia laavarantoja. Vahvoja virtauksia ja vuorovesiä etenkin saaren pohjois- ja länsipuolella. Niistä johtuen hiekka saattaa joskus kadota rannalta lähes kokonaan. Costa Calman rannoilla on tavallista uida ja ottaa aurinkoa ilman uima-asua. 900 metriä pitkällä La Paredin hiekkarannalla on hyvät olosuhteet surffaukseen. Vahvojen virtausten vuoksi ranta ei sovellu uimiseen.

Iltaelämä:

Costa Calmassa ja Tarajalejossa iltaelämä on erittäin rauhallista. Playa Barcassa ja La Paredissa iltaelämä keskittyy hotelleihin.

Julkinen liikenne:

Tieverkosto on hyvä ja paikallisbussiliikenne kattaa lähes koko saaren. Taksilla liikkuminen on melko edullista. Autolautta Corralejosta Lanzaroten Playa Blancaan useita kertoja päivässä. Matna kesto noin 35 minuuttia.

Aktiviteetit:

Costa Calman rannat sopivat hyvon surffaukseen. Tarjolla on myös muita vesiurheilulajeja kuten vesihiihtoa, vesiskoottereita ja sukellusta. Lisäksi tennistä ja pyöräilyä.

Hyvä tietää:

Jos asut La Pared – powered by Playitas hotellissa, tapahtuu ennakkoon varattujen vuokra-autojen nouto/palautus lentokentällä.