El Cotillo & Majanicho

Apollo-palvelu

Apollo-palvelun kohteissa Apollon skandinaaviset oppaat ovat apunasi paikan päällä kohteessa. Oppaat ovat tavoitettavissa vuorokauden ympäri puhelimitse, tekstiviestitse, sovelluksen kautta ja sähköpostitse. Sovelluksesta saat lisäksi käytännön tietoa kohteesta, autonvuokrauksesta, retkistä ja paljon muuta.

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa El Cotillo ja Majanichoon, pieniin kyliin Fuerteventuran pohjoisrannikolla. Täällä pääset nauttimaan kanarialaisesta elämäntyylistä. Suurin osa rannoista sijaitsee pienissä lahdissa ja laguuneissa, jonka vuoksi ne ovat erittäin rauhallisia ja sopivat hyvin myös lapsille.

Ennakkovaraajan etu!

Varaa nyt talven lomamatka Braathens International Airwaysin lomalennoin Gran Canarialle tai Fuerteventuralle ja säästä -50 €/hlö!

Etu voimassa 31.7. saakka. Koskee lähtöjä 10.10.2024-12.4.2025 välillä. Koskee vain uusia varauksia.


Lisätiedot El Cotillo & Majanicho

Kuljetukset matkakohteessa

Matka lentokentältä El Cotillon ja Majanichon kyliin kestää noin tunnin ja 15 minuuttia. Kuljetuksissa ei yleensä ole mukana Apollomatkojen henkilökuntaa.

Erikoismatkatavaroista, kuten polkupyöristä, surffausvarusteista ja golfkasseista, veloitetaan lisämaksu. Voit varata etukäteen paikan kuljetusbussissa (meno-paluu) erikoismatkatavaroihin tai maksaa ne paikan päällä.

Rannat

Fuerteventura tunnetaan monien kilometrien pituisista hiekkarannoistaan, joissa on hienoa valkoista hiekkaa ja kristallinkirkasta vettä. Saarella on myös mustaia laavahiekkarantoja. Varsinkin pohjoispuolella esiintyy voimakkaita virtauksia ja vuorovesiä.

La Olivan kunnassa, jossa El Cotillo ja Majanicho sijaitsevat, ei ole vuokrattavia aurinkotuoleja ja -varjoja rannoilla.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 20°c
helmi 20°c
maalis 20°c
huhti 21°c
touko 22°c
kesä 23°c
heinä 24°c
elo 25°c
syys 25°c
loka 25°c
marras 23°c
joulu 21°c
8,5 10:stä El Cotillo & Majanicho
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 200 arvioon

Kaikki alueet Fuerteventura

Caleta de Fuste

Loma Caleta de Fustessa on elämys koko perheelle. Lyhyen bussimatkan päässä lentokentältä sijaitsevassa Caleta de Fustessa on Playa de Castillon ihana matalapohjainen hiekkaranta. Täällä viihtyvät kaikenikäiset lapset!

Corralejo

Corralejo on auringonpalvojien unelmakohde, jonne matkustetaan ennen kaikkea ainutlaatuisen kauniiden, kilometrien pituisten rantojen takia. Hienohiekkaisen rannan, karujen maisemien ja kristallinkirkkaan sinisen meren välillä vallitsee jännittävä kontrasti.

Jandia

Varaa seuraava talvilomasi Jandiaan Fuerteventuralla, ja nauti mukavista rantapäivistä Kanariansaarten pisimmällä hiekkarannalla. Kuten koko Fuerteventuran saarella, myös Jandiassa elämänmeno on rentoa.

Costa Calma & Tarajalejo

Mikäli pidät auringosta, uimisesta ja rentoutumisesta, Costa Calma on oiva valinta! Ranta on 30 kilometriä pitkä ja jatkuu Fuerteventuran eteläosaan asti. Apollo Sports -hotelli La Pared – powered by Playitas sopii erityisesti niille, ketkä rakastavat surffausta, juoksua, pyöräilyä, ryhmäliikuntaa tai haluavat vain ladata akkuja meren äärellä.

Playitas Resort

Tervetuloa Playitas Resortiin – yhteen Euroopan suurimmista urheiluhotelleista, joka sopii niin tavallisille urheilijoille kuin ammattilaisillekin. Alueella on melkein miljoona neliömetriä täynnä urheilumahdollisuuksia, jotka sopivat perheille, pareille tai yksin matkustaville, vanhoille tai nuorille. Miltä kuulostaa Kanariansaarten suurin kuntosali, padel- ja tenniskenttä, pyöräilykeskus uusimpine varusteineen, 50-metrinen olympiauima-allas, 18-reiän golfkenttä ja lukemattomat ohjatut liikuntatunnit?