El Cotillo & Majanicho kohdetiedot

Lentokenttäkuljetus:

Matka lentokentältä El Cotillon ja Majanichon kyliin kestää noin tunnin ja 15 minuuttia. Kuljetuksissa ei yleensä ole mukana Apollomatkojen henkilökuntaa.

Erikoismatkatavaroista, kuten polkupyöristä, surffausvarusteista ja golfkasseista, veloitetaan lisämaksu. Voit varata etukäteen paikan kuljetusbussissa (meno-paluu) erikoismatkatavaroihin tai maksaa ne paikan päällä.

Rannat:

Fuerteventura tunnetaan monien kilometrien pituisista hiekkarannoistaan, joissa on hienoa valkoista hiekkaa ja kristallinkirkasta vettä. Saarella on myös mustaia laavahiekkarantoja. Varsinkin pohjoispuolella esiintyy voimakkaita virtauksia ja vuorovesiä.

La Olivan kunnassa, jossa El Cotillo ja Majanicho sijaitsevat, ei ole vuokrattavia aurinkotuoleja ja -varjoja rannoilla.

Iltaelämä:

El Cotillossa on baareja, mutta ei yökerhoja. Majanichossa ei ole baareja tai yökerhoja.

Julkinen liikenne:

Tieverkosto on hyvin kehittynyt ja paikallisbussit liikennöivät lähes koko saarella. Taksit ovat melko edullisia kaupungeissa, mutta kalliimpia jos lähdet pidemmälle. Fuerteventuran ja Lanzaroten välinen veneliikenne on tiheää, mutta sunnuntaisin ja pyhäpäivinä veneitä kulkee harvemmin. Katamaraaniveneellä matka kestää noin 20min/suunta ja isommalla laulalla noin 35min/suunta. välillä ovat tiheitä, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä hieman harvempia. Molemmat veneet kuljettavat myös autoja.