Club Drago Park

  • All Inclusive sisältyy loman hintaan
  • Rauhallinen ympäristö
  • Viihtyisä allasalue

Club Drago Park -hotellissa vietät rentouttavaa lomaa arkisesta aherruksesta. Rauhallisessa ympäristössä ja suurella allasalueella pääset nopeasti lomatunnelmaan. All Inclusive sisältyy matkan hintaan.

f

Avoin kauppa
Maksuton muutosoikeus
Joustavampi maksuaika
Kuluton muutos Covid 19 -tapauksessa
 

Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle ja 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. 2 -kerroksisia kahden hengen huoneita 2-4 hengelle. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle/ 2-4 hengelle, joista 3 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Aamupala oli ihan jees.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1148 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,5 km
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Uima-allas on lämmitetty vähintään 20 asteiseksi. Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Pääaltaan syvyys 90-130 cm.

Allasbaari, jossa tarjoillaan snacksejä ja lounasannoksia. Buffetravintolassa tarjoillaan aamiaista ja illallista (edellytetään siistiä pukeutumista). Loungebaari. Hotelli kasvattaa omia hedelmiä ja kasviksia, joita tarjoillaan ravintolassa. Disko, pelihuone ja erilaisia urheilumahdollisuuksia kuten pieni kuntosali ja multicourt-kenttä, jossa voi pelata lentopalloa, pöytätennistä ja spuashia. Biljardi lisämaksusta.

Maksuton wifi. Leikkipaikka ja hotellin oma lastenkerho 4 -vuotiaille ja vanhemmille lapsille (englannin- ja saksankielinen henkilökunta). Hotellissa järjestetään esityksiä 6 iltana viikossa. Matkamuistomyymälä. Maksuton hotellibussi rannalle kolme kertaa päivässä. Korkeuseroja ja paljon portaitaa hotellissa ja sen ulkopuolella. Noin 1,5 km Sotaventorannalle. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive. Jouluillallinen 25.12 ja uuden vuoden illallinen. *Juomapaketti lisämaksusta.

*Hintaan sisältyy drinkkejä viskillä, ginillä, konjakilla ja vodkalla kansainvälisiltä merkeiltä All Inclusiven sisällön mukaisesti.

All Inclusive

  • Aamiainen klo 8.00-10.00
  • Välipaloja klo 11.00-12.30
  • Lounas klo 13.00-15.00
  • Iltapäiväkahvi / tee klo 15.30-16.30.
  • Illallinen klo 18.30–21
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia klo 10–23.
  • Aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä koko kotiinlähtöpäivän ajan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus