Melia Fuerteventura

 • Rauhallinen ympäristö
 • Lähellä rantaa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Täällä nautit rentouttavista lomapäivistä uimisen ja auringon merkeissä. Jos et ole vielä kokeillut lainelautailua, täällä siihen on erinomainen tilaisuus. Melia Fuerteventura sijaitsee hieman syrjässä pitkän Sotavento-hiekkarannan äärellä. Voit myös rentoutua hotellin allasalueella tai spassa.


Huonetyyppi

Yhden hengen huone 1 hengelle. Kahden hengen huone 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hieno hotelli, huone oli mukava hienoin näkymin, palvelu oli hyvää. Jälkiviisaana olisin halunnut...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4619 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä hotelli sijaitsee rauhallisessa paikassa vain kivenheiton päässä pitkältä Sotaventon hiekkarannalta. Hotellissa on kolme uima-allasta, joista yksi on lämmitetty talviaikaan (marras-huhtikuu) vähintään 20 asteiseksi. Veden lämpötila saattaa olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Yksi altaista on suolavesiallas. Erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu panttia vasta, pyyhkeen vaihto lisämaksusta. Allas-/snackbaari.

Buffetravintola. Aulabaari avoinna iltaisin vain aikuisille. Perheet ovat tervetulleita hotellin Fun Clubiin iltaisin. Maksuton wifi vastanotossa ja allasalueella. Maksuton kuntosali. Tennistä ja pöytätennistä panttia vastaan. Spinning. Spa, hierontaa, höyrysauna ja sauna lisämaksusta. Hotelli järjestää viihdeohjelmaa ja lastenkerhon 5-12 vuotaille (kerhossa pitää olla vähintään 5 osallistujaa toteutuakseen). Pieni leikkipaikka. Minimarket. Hotellin lähellä lainelainailuvälineiden vuokrausta. Korkeuseroja hotellialueella ja sen läheisyydessä. Rajoitettua paikallisliikennettä.

The Level

Varaa kahden hengen huone merinäköalalla (ei koske kahden hengen huoneita rajoitetulla merinäköalalla), jolloin hintaan sisältyy lisäetuja hotellin The Level-konseptissa. The Level sisältää:

 • Mahdollisuus nauttia aamiainen erillisessä aamiaissalissa.

 • Sisäänpääsy The Level -loungeen, jossa juomia, hedelmiä ja kakkuja, klo 8.00-22.30.

 • Tunti saunassa/höyrysaunassa ja jacuzzissa hotellin spassa.

 • Erillinen ulkoalue kahdella jacuzzilla, klo 9.00-17.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta. Lisämaksulliseen puolihoitoon tai All Inclusiveen sisältyy joulun (25.12.) ja uudenvuoden illallinen.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

 • Aamiainen, klo 7.30-10.00.
 • Lounas, klo 13.00-15.00.
 • Illallinen, klo 19.00-22.00.
 • Välipaloja, klo 10.00-13.00 ja 15.00-17.00.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, kl0 10.00-23.00

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotelliranneketta. All Inclusive on käytettävissä klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.